Keystone logo

1 Sarjana Program dalam Bhs Perancis dalam Patras, Yunani untuk 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Bahasa
 • Bhs Perancis
Bidang pengajian
 • Bahasa (1)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Sarjana Program dalam Bhs Perancis

  Patras bukan sahaja yang terbesar, tetapi juga bertindak ibukota barat Greece. Ia adalah rumah kepada lebih 200,000 penduduk dan sebuah pelabuhan yang sibuk yang membentuk satu bahagian penting dalam ekonomi negara. Dalam sempadannya, anda akan mendapati beberapa institusi pendidikan tinggi.

  Orang yang mengejar program Perancis boleh mengharapkan untuk mendapatkan beberapa tahap penguasaan bahasa. Sama ada program ini memberi tumpuan kepada keupayaan perbualan atau kajian sastera bergantung kepada institusi, jadi pelajar perlu memberi perhatian kepada kurikulum semasa proses permohonan.

  Greece membangunkan sistem pendidikan mereka dengan pendidikan yang lebih tinggi di bahagian atas. Lebih 40% daripada semua orang Yunani hidup di Athens dan ada juga di mana peluang yang terbaik untuk mengejar tahap pendidikan yang lebih tinggi adalah. Bersempadan dengan Albania, Macedonia, Bulgaria dan Turki, Greece adalah mutiara pelancong dengan salah satu pantai di dunia 's yang hebat.

  Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.