Keystone logo

11 Sarjana Program dalam Pengajian Pemasaran Pemasaran Penyelidikan Pemasaran 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Pemasaran
  • Pemasaran
  • Penyelidikan Pemasaran
Bidang pengajian
  • Pengajian Pemasaran (11)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pengajian Pemasaran Pemasaran Penyelidikan Pemasaran

Adakah anda ingin bahawa usaha pemasaran anda lebih berkesan? Sarjana dalam Pemasaran Penyelidikan boleh membantu.

Apa Sarjana Pemasaran Penyelidikan?

Penyelidikan pemasaran kajian pelanggan dan pengguna dan apa yang mendorong mereka membuat keputusan pembelian, sehingga perniagaan boleh meningkatkan penggunaan mereka dan pemahaman tentang pemasaran. Sarjana dalam Pemasaran Penyelidikan menyediakan kajian mendalam pengguna dan mengajar pelajar bagaimana untuk menjalankan penyelidikan pemasaran dan menggunakannya dengan berkesan.

Apakah Manfaat Mengambil Ijazah Sarjana Pemasaran Penyelidikan?

Sarjana dalam Pemasaran Penyelidikan mengajar pemasaran profesional bagaimana untuk lebih memahami, dan mengumpul maklumat penyelidikan pasaran menggunakan. Pemahaman ini akan membuat usaha pemasaran yang lebih berkesan untuk pemasaran atau perniagaan yang profesional.

Apa Jenis Peningkatan Kerjaya Anda Boleh Harapkan dengan Ijazah Sarjana Pemasaran Penyelidikan?

Sarjana dalam Pemasaran Penyelidikan akan meningkatkan keberkesanan pemasaran dengan membantu pemasar dan profesional perniagaan yang lebih baik memahami keperluan kumpulan sasaran mereka.

Mengapa Mengambil Mater Online dalam Kursus Penyelidikan Pemasaran?

Kajian penyelidikan pemasaran meminjamkan diri dengan baik untuk kajian dalam talian. Penyelidikan pasaran mudah boleh dilakukan secara dalam talian, dan proses mengkaji talian menyediakan lebih fleksibiliti kepada pelajar, terutama mereka yang sudah berada di dalam kerjaya mereka tetapi ingin melanjutkan pelajaran.

Di mana untuk Ambil Sarjana Pemasaran Penyelidikan?

Penyelidikan pemasaran keperluan global. Anda akan mendapati Sarjana Pemasaran Penyelidikan di kebanyakan sekolah-sekolah yang menawarkan perniagaan siswazah dan program pemasaran.