Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai Sarjana dalam Pentadbiran, Perniagaan dan Ekonomi 2023

1 Sarjana Program dalam Pentadbiran, Perniagaan dan Ekonomi 2023

Gambaran keseluruhan

Sarjana Pengajian Profesional (MPS) adalah program sarjana yang bertujuan untuk menyediakan pelajar untuk aplikasi dunia sebenar dalam bidang pengajian mereka. Sementara yang lain di peringkat lepasan sarjana muda boleh memberi tumpuan lebih meluas pada teori dan penyelidikan, Sarjana Pengajian Profesional boleh menumpukan perhatian lebih khusus kepada kajian praktikal kawasan dalam lingkungan bidang antara disiplin.

Apakah Pengajian Profesional Pentadbiran, Perniagaan dan Ekonomi? Satu MPS dalam bidang ini boleh dikejar oleh mereka yang ingin mengalih tumpuan profesional kerjaya mereka, oleh profesional yang ingin menyesuaikan kemahiran mereka dengan keperluan industri kerja, atau oleh pelajar yang ingin memasuki profesion. Banyak program memerlukan dalam lingkungan 30 jam kredit yang dibahagikan antara kuliah dan projek kelas. Banyak program menggabungkan penempatan dan latihan.Satu daripada nilai sesuatu MPS adalah peluang untuk hubungan dengan pemimpin-pemimpin industri, sama ada melalui kelas atau sebagai sebahagian daripada projek Capstone.

Manfaat daripada program sarjana seperti ini banyak. Program di seluruh dunia menawarkan kursus yang direka untuk meningkatkan pengetahuan profesional dalam pemasaran, kewangan, dan perniagaan antarabangsa. Pelajar menyelesaikan masalah tempat kerja sebenar sebagai sebahagian daripada kurikulum. Graduan muncul daripada program yang mahir perancangan, analisis, dan dengan kemahiran interpersonal yang berkesan.

Yuran pengajian dan pendaftaran berbeza-beza dari program ke program. Pilihan terbaik adalah untuk menghubungi secara langsung sebagai sekolah pilihan untuk anda khusus mengenai jadual tuisyen mereka.

Sarjana Pengajian Profesional dalam Perniagaan atau bidang yang berkaitan boleh menyediakan graduan untuk peluang pekerjaan.Kemahiran praktikal pepejal dicari dalam pengurus penyelidikan dan pembangunan, pembangunan penganalisis, pengurus projek, daerah dan pentadbir kerajaan yang lain, profesional bukan keuntungan, dan pesuruhjaya perancangan. Terdapat peluang dalam pendidikan dewasa dan organisasi khidmat masyarakat, dan juga dalam industri swasta. Kelestarian pembangunan adalah keutamaan banyak program MPS, kerana ia adalah satu kebimbangan yang berterusan praktikal untuk mana-mana organisasi, swasta atau awam.

&nbsp

Pangkalan data kami menawarkan senarai banyak Master ketat Pengajian Profesional program dari seluruh dunia. Banyak program yang ditawarkan dalam talian, menyediakan fleksibiliti untuk jadual sibuk. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lagi

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Profesional
 • Pentadbiran, Perniagaan dan Ekonomi
Bidang pengajian
 • Pengajian Profesional (1)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Bidang pengajian yang berkaitan