Keystone logo

27 Sarjana Program dalam Pengurusan dalam Amerika Syarikat untuk 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Amerika Syarikat
 • Pengajian Pengurusan
 • Pengurusan
Bidang pengajian
 • Pengajian Pengurusan (27)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

   Popular degree type

   Sarjana Program dalam Pengurusan

   Satu program ijazah bagi mereka yang telah menamatkan program Ijazah Sarjana Muda yang berkaitan dan mendapatkan kedudukan kepimpinan dalam kerjaya perniagaan masa depan mereka, Sarjana Pengurusan adalah ijazah mengejar berharga. Universiti dan sekolah perniagaan di Amerika Syarikat telah diiktiraf di peringkat antarabangsa dan reputasi Sarjana program Pengurusan cenderung untuk menjadi kedua-dua yang ketat dan berorientasikan kerjaya. Sarjana Pengurusan pelajar di sekolah-sekolah perniagaan di Amerika Syarikat biasanya mengkaji konsep-konsep asas seperti Pengurusan Sumber Manusia, Keselamatan Tempat Kerja, Teknologi Maklumat, Kewangan Korporat, Pengurusan Strategik, Perhubungan Awam, Pemasaran, Penyelidikan Operasi, dan lain-lain

   Sarjana Sains dan Ijazah Sarjana Sastera ijazah dalam Pengurusan di universiti-universiti di Amerika Syarikat menawarkan peluang kepada pelajar untuk pakar dalam bidang seperti Pengurusan Projek, Pengurusan Kecemasan, Pengurusan Inovasi Global, Pengurusan Pendidikan Antarabangsa, Pengurusan Pelaburan, Pengurusan Teknologi dan banyak lagi.Yang sama di dalam struktur untuk Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan, Sarjana program Pengurusan cenderung untuk memberi tumpuan lebih kepada kepimpinan dalam organisasi awam atau swasta, syarikat-syarikat dan perniagaan. Sarjana Pengurusan pelajar di Amerika Syarikat mempunyai peluang untuk belajar secara sepenuh masa atau secara sambilan. Adalah penting untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai program Ijazah Sarjana Muda Pengurusan kepentingan langsung dari sekolah-sekolah di Amerika Syarikat menggunakan borang web yang berguna di laman web ini.

   Untuk mengambil langkah pertama ke arah membina kelayakan ijazah dalam pengurusan, tatal ke bawah dan membaca lebih lanjut mengenai Sarjana peluang program Pengurusan di Amerika Syarikat, hari ini!