Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 5 Sarjana dalam Pengurusan Sumber Manusia Antarabangsa 2023

5 Sarjana Program dalam Pengurusan Sumber Manusia Antarabangsa 2023

Gambaran keseluruhan

Bagi individu yang telah menamatkan pengajian ijazah, program sarjana boleh membuktikan untuk menjadi sangat bermanfaat. Sebagai ijazah sarjana muda menjadi lebih biasa dalam pasaran kerja hari ini, mempunyai ijazah pasca siswazah telah mendapat pengaruh yang lebih besar. Individu yang membuat keputusan untuk mencapai ijazah sarjana boleh mendapatkan kedudukan yang lebih tinggi dalam syarikat semasa mereka atau meningkatkan status mereka di dalam kolam pekerjaan semasa.

&nbsp

Apakah Sarjana Antarabangsa Pengurusan Sumber Manusia? Ijazah ini memberi tumpuan kepada kesan amalan sumber manusia di peringkat global. Seperti lain-lain ijazah pengurusan sumber manusia, ia menggabungkan prinsip-prinsip pengurusan dan teori sains tingkah laku sambil meletakkan penekanan kepada strategi khusus yang membantu syarikat-syarikat global untuk berfungsi dengan baik dan cekap.Profesional yang lulus dari program ini boleh mengharapkan untuk mempunyai pemahaman yang tinggi terhadap prinsip sumber manusia dan kemudian belajar bagaimana untuk memohon mereka dengan berkesan dalam perusahaan global.

&nbsp

A Sarjana Antarabangsa Pengurusan Sumber Manusia membantu individu maju dalam kedudukan mereka sekarang atau dalam bidang sumber manusia. Ijazah ini juga serba boleh dengan unsur-unsur pengurusan dan latihan.

&nbsp

Tiada ijazah sarjana mempunyai harga yang ditetapkan. Faktor-faktor yang berbeza memberi kesan kepada harga, jadi ia berbeza-beza antara institusi. Lokasi sekolah, harga biasa pengajian di institusi tertentu, dan sama ada anda belajar di kampus atau talian merupakan faktor-faktor yang boleh memberi kesan kepada kos.

&nbsp

A Sarjana Antarabangsa Pengurusan Sumber Manusia membuka pintu yang luas peluang. Individu-individu boleh memilih untuk tinggal di dalam alam sumber manusia dengan hampir mana-mana jenis syarikat, atau mereka boleh menceburi jawatan pengurusan atau latihan.Dengan ijazah sarjana, individu boleh mengharapkan untuk mendapatkan kedudukan bermula dalam pengurusan pertengahan.

&nbsp

Bagi mereka yang mencari ijazah yang serba boleh dan orang-fokus, Sarjana Antarabangsa Pengurusan Sumber Manusia boleh menjadi pilihan yang tepat. Terdapat beberapa program yang berkualiti untuk dipilih untuk memenuhi keperluan khusus setiap individu. Untuk mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan di sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lagi

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Pentadbiran
  • Sumber Manusia
  • Pengurusan Sumber Manusia Antarabangsa
Bidang pengajian
  • Pengajian Pentadbiran (5)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian