Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 105 Sarjana dalam Pengurusan Sumber Manusia 2023

105 Sarjana Program dalam Pengurusan Sumber Manusia 2023

Gambaran keseluruhan

Ijazah sarjana adalah satu pencapaian akademik diiktiraf di peringkat global bahawa pendahuluan kemahiran yang diperolehi dalam kursus ijazah sarjana muda berkaitan pengajian. Pelajar dimasukkan ke program ijazah sarjana secara amnya telah selesai kursus pendidikan yang lebih tinggi di seluruh pelbagai disiplin, termasuk, tetapi tidak terhad kepada, sejarah, kemanusiaan, Bahasa Inggeris, matematik asas, falsafah, seni halus, teologi dan sains sosial.

Hanya apa yang adalah Sarjana Pengurusan Sumber Manusia? Program ini yang ketat biasanya mengambil masa antara satu dan dua tahun untuk disiapkan dan mengajar pelajar pelbagai kecekapan yang berkaitan dengan sumber manusia yang sangat wajar untuk syarikat-syarikat di seluruh dunia.Selain menawarkan gambaran keseluruhan persekitaran perniagaan di seluruh dunia, kursus ini menyeluruh kajian teknik mengajar pelajar kakitangan dan pertimbangan, pelbagai kaedah untuk menjadi pemimpin yang berkesan, bagaimana untuk membuat keputusan yang berkaitan dengan tenaga kerja penting dan bagaimana untuk memenuhi keperluan syarikat-syarikat sumber manusia cuba untuk berjaya di dunia perniagaan moden hari ini.

Pelajar yang berjaya menamatkan Sarjana dalam program Pengurusan Sumber Manusia bersedia untuk bekerja di pelbagai sangat luas syarikat-syarikat global yang kompetitif dan sering boleh perintah gaji lebih tinggi daripada pesaing kerjaya yang kurang berpendidikan mereka.

Kos memperolehi Ijazah Sarjana Pengurusan Sumber Manusia berbeza dengan ketara dari sekolah ke sekolah dan mengikut kawasan geografi, jadi ia adalah dinasihatkan supaya pelajar berminat hubungi sekolah setiap individu kepentingan untuk maklumat tuisyen berkenaan.

Graduan kejayaan Sarjana dalam program Pengurusan Sumber Manusia disediakan untuk pelbagai jawatan yang membayar. Ramai pergi untuk mencari kerja sebagai perunding sumber manusia, pengurus, pakar dan penganalisis perniagaan, manakala yang lain meneruskan kerja sebagai hubungan pekerja atau pakar pengurusan prestasi, kakitangan profesional atau pakar pemerolehan bakat dan pengurus.

Jika Sarjana Pengurusan Sumber Manusia bunyi seperti sesuatu yang anda ingin mendengar lebih lanjut mengenai, meneroka peluang-peluang pendidikan yang banyak didapati di seluruh dunia menggunakan pangkalan data yang luas Masterstudies '. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lagi

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Pentadbiran
  • Sumber Manusia
  • Pengurusan Sumber Manusia
Bidang pengajian
  • Pengajian Pentadbiran (105)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian