Keystone logo

75 Sarjana Program dalam Kajian Sukan dan Senaman Perniagaan Sukan Pengurusan Sukan 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Kajian Sukan dan Senaman
  • Perniagaan Sukan
  • Pengurusan Sukan
Bidang pengajian
  • Kajian Sukan dan Senaman (75)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Kajian Sukan dan Senaman Perniagaan Sukan Pengurusan Sukan

A Master dalam Pengurusan Sukan dirancang untuk pelajar yang mencari kerjaya dalam industri sukan, yang merupakan bidang yang semakin meningkat dan menuntut di banyak negara. Profesional berpendidikan yang memahami sisi perniagaan sukan boleh pergi jauh dalam kerjaya dengan Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Sukan.

Sarjana dalam program Pengurusan Sukan boleh meliputi topik-topik seperti fisiologi, sosiologi sukan, pengurusan, pemasaran, polisi, dan psikologi, di kalangan banyak peluang industri lain yang khusus. Sarjana dalam program Pengurusan Sukan sering termasuk kerja kursus, latihan, penyelidikan, dan tesis sarjana. Pelajar sering mempunyai peluang untuk memberi tumpuan kepada kawasan tertentu dalam industri pengurusan sukan, seperti pemasaran sukan, pembangunan sukan dan dasar, dan pengurusan dan penganjuran acara sukan.Graduan Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Sukan sering mempunyai peluang profesional dalam jualan, perhubungan awam, pengurusan acara, media dan komunikasi, dan pengurusan sukan.

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai Sarjana Pengurusan Sukan dengan menatal melalui program-program di bawah. Dalam hanya beberapa klik, anda boleh meminta maklumat terus dari department¬ kemasukan itu. Mengambil langkah seterusnya ke arah kerjaya yang memuaskan dalam pengurusan sukan hari ini!