Keystone logo

6 Sarjana Program dalam Pengajian Makanan dan Minuman Perniagaan Makanan dan Minuman Pengurusan Restoran 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Makanan dan Minuman
  • Perniagaan Makanan dan Minuman
  • Pengurusan Restoran
Bidang pengajian
  • Pengajian Makanan dan Minuman (6)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pengajian Makanan dan Minuman Perniagaan Makanan dan Minuman Pengurusan Restoran

ijazah sarjana hanya diperolehi selepas pertama melengkapkan program ijazah sarjana muda, biasanya ijazah sarjana muda. Memilih untuk meneruskan pengajian anda memberi manfaat kepada kerjaya anda dengan menyediakan anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk melompat ke dalam kedudukan maju.

Apakah Sarjana Pengurusan Restoran? Pelajar yang memilih untuk belajar pengurusan restoran dilengkapi dengan segala sesuatu yang diperlukan untuk mengendalikan restoran atau kedai makan. Kursus sering memberi tumpuan kepada unsur-unsur perniagaan, termasuk keusahawanan dan pemasaran, makanan konsep persediaan, kebersihan, dan pengurusan serta kebolehan pentadbiran. Ia juga adalah perkara biasa bagi pelajar untuk mempelajari kemahiran komunikasi interpersonal untuk berinteraksi dengan pelanggan.

Cara utama pelajar mendapat manfaat daripada pendapatan Master dalam Pengurusan Restoran adalah dengan mendapat kemahiran khusus untuk kerjaya mereka.Memegang ijazah sarjana sering sama dengan gaji yang lebih tinggi, dan pengurusan dan komunikasi kemahiran yang diperolehi boleh digunakan untuk hampir mana-mana kedudukan.

Kos tuisyen dan yuran lain berbeza agak sedikit. Terdapat banyak faktor, seperti sekolah tertentu, program, tempoh kajian, status pelajar, dan negara, yang menentukan perbelanjaan anda. Sebelum mendaftar, ia adalah bijak untuk melakukan kajian menyeluruh dan memikirkan yang mana program yang terbaik untuk anda.

Walaupun kerjaya yang mungkin untuk mencapai dengan Sarjana Pengurusan Restoran yang sangat khusus, masih terdapat beberapa pilihan yang ada kepada anda. Ia adalah yang paling biasa untuk mengejar kedudukan pengurusan atau kepimpinan dalam perniagaan yang sedia ada, seperti pengurus restoran, pengurus katering, pakar hospitaliti makanan, atau penganalisis pemasaran. Yang lain memilih untuk menjadi usahawan dan membuka dan mengendalikan restoran mereka sendiri. Ia juga mungkin untuk masuk ke dalam bidang perundingan dan menawarkan nasihat pakar kepada pemilik atau operator lain.

Untuk meneruskan pendidikan anda, mencari program yang memenuhi keperluan khusus anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.