Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 20 Sarjana dalam Pengurusan Reka Bentuk 2023

20 Sarjana Program dalam Pengurusan Reka Bentuk 2023

Gambaran keseluruhan

Pelajar dengan semangat untuk seni boleh melanjutkan kerjaya mereka dengan mendapatkan ijazah 's induk. Ini jenis ijazah sering berharga untuk mendapat kedudukan yang tinggi membayar dan boleh diperolehi dengan belajar sepenuh masa atau separuh masa.

Apakah yang dimaksudkan dengan Sarjana Pengurusan Design? Ini jenis tahap tumpuan kepada mengajar individu bagaimana untuk membuat gambar animasi, grafik dan video menggunakan teknik reka bentuk terkini. Pelajar menala halus disiplin mereka dengan menguasai program komputer, belajar sejarah yang berbeza daripada bentuk seni dan membangunkan portfolio karya seni yang asli mereka boleh gunakan untuk mendapatkan latihan. Mereka menerima maklum balas daripada rakan-rakan dan profesor mereka untuk menganalisis secara kritikal dan meningkatkan kerja mereka.

Siswazah dari program ini mempunyai kepuasan mendapat pemikiran kritis, penyelesaian masalah, kepimpinan dan kemahiran pengurusan yang kuat yang boleh membantu mereka sepanjang kerjaya mereka.Banyak industri mendapatkan pekerja yang mempunyai kemahiran pengurusan interpersonal dan masa yang baik yang juga boleh berfikir di luar kotak dan membuat animasi unik.

Kos Sarjana Pengurusan Design bergantung kepada institusi. Panjang program boleh berubah secara drastik; paling terakhir antara satu hingga tiga tahun. Ia adalah disyorkan bahawa pelajar hubungi institusi pejabat pentadbiran 's untuk mengetahui lebih lanjut tentang kos yang terlibat.

Kebanyakan graduan akan bekerja dalam filem atau penerbitan industri sama ada secara kekal atau bebas. Mereka membawa pasukan untuk memastikan kejayaan pelanggan 'jangkaan. Industri filem memerlukan berterusan animator untuk bekerja pada kanak-kanak filem atau filem dengan kesan khas. Majalah dan surat khabar merekrut profesional untuk menarik ilustrasi untuk artikel atau laman web dalam talian. Orang lain membuat keputusan untuk mengajar di institusi awam atau swasta atau menawarkan satu-satu arahan.

Individu boleh mendapat ijazah ini dari institusi di seluruh dunia dan boleh memilih daripada kursus dalam talian atau di kampus. Untuk bermula, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lagi

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Reka Bentuk
 • Pengurusan Reka Bentuk
Bidang pengajian
 • Pengajian Reka Bentuk (20)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian