We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

64 Sarjana Program dalam Pengangkutan dan Logistik Pengurusan Rantaian Bekalan 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengangkutan dan Logistik
  • Pengurusan Rantaian Bekalan
Bidang pengajian
  • Pengangkutan dan Logistik (64)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pengangkutan dan Logistik Pengurusan Rantaian Bekalan

Dunia pemasaran, pengeluaran dan jualan pada masa kini tidak dapat berfungsi tanpa bidang logistik dan Rangkaian Bekalan. Tugas utama bidang Rangkaian Bekalan adalah untuk mengangkut produk dari pembekal kepada pelanggan. Untuk berjaya dalam bidang Rantaian Bekalan, anda perlu membangunkan kemahiran organisasi yang baik dan komunikasi. Mengambil Ijazah Sarjana Rantaian Bekalan akan membantu anda mendalami pengetahuan anda tentang pemasaran, logistik, dan pengeluaran, dan akan memberikan anda persediaan yang diperlukan untuk pekerjaan di masa hadapan.

Terdapat pelbagai submedan kepada Rantaian Bekalan, seperti model rantaian bekalan, pengurusan rantaian bekalan, pengurusan risiko, dan keselamatan. Profesional dalam semua bidang ini sentiasa dicari, terutamanya oleh syarikat-syarikat antarabangsa, yang mana dalam hal mengetahui lebih dari satu bahasa akan menjadi aset yang besar. Bekerja dalam bidang ini akan sentiasa memberi anda peluang yang baik untuk bertemu orang yang berbeza dan menghadapi cabaran baru.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai program Sarjana Rantaian Bekalan, lihat yang disenaraikan di bawah. Universiti di seluruh dunia menawarkan program dalam Rantaian Bekalan dan anda boleh mencari dengan kurikulum sarjana yang sesuai dengan anda yang terbaik!