Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 35 Sarjana dalam Pengurusan Projek Pembinaan 2023

35 Sarjana Program dalam Pengurusan Projek Pembinaan 2023

Gambaran keseluruhan

A master 's darjah boleh menjadi peralihan pelajar menjadikan untuk mendapatkan pendidikan terminal, atau ia boleh menjadi langkah terakhir dalam kerjaya akademik berikutan pengajian peringkat ijazah. Kursus-kursus ini cenderung untuk mengambil tempat di antara satu hingga enam tahun, yang paling sering 2-4.

Apa yang Sarjana Construction Management Project? darjah ini biasanya disasarkan kepada individu yang ingin mengejar kerjaya sebagai pengurus pembinaan, dan oleh itu, sering mengandungi campuran kursus teori dan praktikal. Contoh kelas mungkin termasuk pengurusan risiko, hartanah, pengurusan kewangan, reka bentuk yang mampan dan kursus pengurusan praktikum projek. Oleh kerana sifat profesional banyak program-program, pelajar mungkin juga mendapati rakan sekelas mereka dapat menyediakan pelbagai pengetahuan pengalaman yang boleh diamalkan sebaik sahaja tamat pengajian.

kemahiran organisasi penting untuk pengurus 'kejayaan s sering diasah semasa perjalanan suatu master' program s.Ilmu kewangan dan reka bentuk juga mungkin membantu sedia ada profesional pembinaan menyelaraskan perniagaan mereka dan menyumbang kepada kejayaan organisasi mereka.

Kos program adalah satu kebimbangan yang penting apabila mempertimbangkan pilihan anda. Hubungi sekolah pilihan anda secara terus untuk mengesahkan anda mendapat angka tuisyen paling tepat.

Pengurusan tapak pembinaan dan projek selalunya mengandungi banyak kebimbangan rumit. Untuk usaha besar, tugas-tugas ini biasanya dibahagikan antara beberapa profesional pengurusan. pengurus risiko, sebagai contoh, mungkin bekerja untuk membangunkan protokol keselamatan, dasar pekerja dan skim insurans untuk mengurangkan potensi untuk kerugian dan mengurangkan kejadian tidak mungkin itu. Lulusan Sarjana dalam program Pengurusan Projek Pembinaan juga mungkin mencari kerja sebagai perunding, membantu pelabur atau kumpulan menentukan kemungkinan pelbagai usaha pembinaan melalui pendekatan fokus pada data dan pengetahuan pasaran kewangan.

Melanjutkan pelajaran yang boleh menjadi kunci untuk membuka potensi pengalaman pembinaan anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lagi

Penapis

 • Sarjana
 • Pembinaan
 • Pengurusan Projek Pembinaan
Bidang pengajian
 • Pembinaan (35)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian