Keystone logo

5 Sarjana Program dalam Pengajian Pengurusan Pengurusan Perolehan 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Pengurusan
 • Pengurusan Perolehan
Bidang pengajian
 • Pengajian Pengurusan (5)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Popular degree type

  Popular education type

  Sarjana Program dalam Pengajian Pengurusan Pengurusan Perolehan

  Mereka yang mempunyai pengalaman dengan pentadbiran kontrak boleh mendapat manfaat daripada mendapatkan Sarjana Pengurusan Perolehan. Dalam program ini, pelajar lebih memahami sifat komersial, kontrak antarabangsa, dan kerajaan. Maklumat yang diberikan di dalam kelas memberi pelajar asas untuk memahami amalan perolehan persekutuan.

  &nbsp

  Apakah Sarjana Pengurusan Perolehan? Pengurusan perolehan adalah satu bidang yang luas daripada kajian, dan pelajar didedahkan kepada pelbagai prinsip dan teknik pengurusan. Kelas meliputi segala-galanya daripada rangka kerja undang-undang kontrak kepada teknik analisis kos dan harga. Pelajar dijangka dapat meningkatkan penguasaan istilah penting dan konsep yang digunakan dalam bidang pengurusan perolehan.

  &nbsp

  Pada tahun-tahun akan datang, peluang kerjaya dijangka meningkat bagi pengurus pentadbiran dan pentadbir kontrak.Orang yang memperoleh ijazah sarjana boleh melihat ke hadapan untuk mendapatkan pekerjaan. Jika individu mencari untuk mendapatkan jawatan pengurusan peringkat tinggi, mereka lebih bijak untuk melengkapkan program ini, kerana ia boleh meningkatkan peluang kerjaya.

  &nbsp

  Satu program pengurusan perolehan biasa mengambil masa dua tahun untuk disiapkan. Terdapat banyak sekolah-sekolah yang menawarkan jenis ini Muda, dan kos akan berbeza-beza dari institusi kepada institusi. Sebelum memohon untuk program, pelajar menyelidik tuisyen dan yuran. Ini akan membantu mereka menentukan program yang sesuai untuk mereka.

  &nbsp

  Kebanyakan graduan mencari pekerjaan sebagai perkhidmatan pentadbiran pengurus atau pentadbir kontrak. Ia juga adalah perkara biasa bagi orang ramai untuk menjadi sebahagian daripada pasukan pengurusan syarikat. Satu program sarjana menyediakan pelajar dengan pengalaman dalam pengedaran fizikal dan pengurusan. Akibatnya, ramai graduan mendapatkan pekerjaan dalam bidang pengurusan rantaian bekalan dan pengurusan gudang.Oleh kerana tumpuan ijazah sarjana adalah begitu luas, pelajar boleh menggunakan kemahiran mereka untuk pelbagai profesion.

  &nbsp

  Banyak sekolah antarabangsa menawarkan program ini, dan terdapat juga peluang kepada pelajar untuk melengkapkan ijazah dalam talian. Jika anda berminat untuk memohon ke sekolah, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.