Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 5 Sarjana dalam Pengurusan Perniagaan Kecil 2023

5 Sarjana Program dalam Pengurusan Perniagaan Kecil 2023

Gambaran keseluruhan

Ijazah sarjana adalah ijazah dua tahun yang sering diperolehi selepas program sarjana muda selesai. Ia memberi anda pengetahuan mendalam dan menyeluruh tentang bidang anda dan boleh membuka peluang kerjaya baru.

Apakah Master dalam Pengurusan Perniagaan Kecil? Ijazah ini mungkin kenderaan untuk semua alat yang anda perlukan untuk membuat perniagaan kecil berjaya. Ini dapat memberi anda pemahaman baru tentang jenis pemasaran, kewangan, dan teknik sumber manusia yang anda perlukan untuk menjaga perniagaan kecil di bahagian atas bidangnya. Memberi tumpuan kepada teknologi, pengurusan dan kepimpinan, dan jualan dapat membantu anda dalam mendapatkan dan tetap menguntungkan dalam urusan perniagaan kecil anda.

Terdapat banyak manfaat yang mungkin untuk Master dalam Pengurusan Perniagaan Kecil untuk kedua-dua kehidupan profesional dan kehidupan peribadi anda. Anda mungkin belajar kemahiran seperti pengurusan masa, organisasi, dan pengurusan wang yang dapat membantu memperbaiki anda sepanjang jalan.

Kos program induk bergantung kepada beberapa faktor, termasuk lokasi dan institusi. Semak dengan anda untuk melihat apa kosnya dan apa yang termasuk perbelanjaan itu.

Kerjaya dalam perniagaan kecil berlimpah, dan anda mungkin mempunyai pilihan anda dengan ijazah sarjana. Anda boleh memilih untuk memulakan perniagaan kecil anda sendiri, menjual produk atau perkhidmatan langsung kepada pengguna. Atau anda boleh memutuskan bahawa menjadi perunding bagi perniagaan kecil lain adalah pilihan yang lebih baik. Terdapat peluang dalam persekitaran korporat juga, seperti pengarah pemasaran dalam syarikat yang menjual produk kepada perniagaan kecil. Kerjaya kerajaan seperti pengurus akaun dengan badan yang membantu perniagaan kecil boleh menjadi sangat baik juga.

Anda mungkin mendapati bahawa Master dalam Pengurusan Perniagaan Kecil tersedia di mana anda berada, tidak kira apa sudut dunia anda, dengan kemasukan program-program ini dalam banyak katalog kursus dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lagi

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Perniagaan
  • Pengurusan Perniagaan
  • Pengurusan Perniagaan Kecil
Bidang pengajian
  • Pengajian Perniagaan (5)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian