Keystone logo

0 Sarjana Program dalam Pengangkutan dan Logistik Pengangkutan Pengurusan Pengangkutan Udara 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengangkutan dan Logistik
  • Pengangkutan
Bidang pengajian
  • Pengangkutan dan Logistik (0)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Tiada program memenuhi kriteria carian anda. Sila perhalusi penapis anda.

Clear filters

Popular degree type

Sarjana Program dalam Pengangkutan dan Logistik Pengangkutan Pengurusan Pengangkutan Udara

Reka Bentuk Pengangkutan ialah bidang yang memfokuskan pada mereka bentuk pelbagai sistem pengangkutan, seperti kereta, motosikal, kapal terbang dan bot. Anda akan menggunakan perisian komputer dan teknik pemodelan untuk membangunkan reka bentuk yang memenuhi keperluan orang yang menggunakan mod pengangkutan ini.

Dalam bidang pengajian ini, anda akan belajar tentang dinamik kenderaan, ergonomik, sains bahan, prinsip kejuruteraan, proses pembuatan dan banyak lagi. Anda juga akan mendapat pengalaman praktikal melalui latihan atau projek dengan rakan kongsi industri.

Profesional dalam bidang ini sering bekerja untuk syarikat automotif, pengeluar pesawat atau organisasi lain yang berkaitan dengan pengangkutan. Peranan mereka melibatkan mencipta reka bentuk inovatif yang menarik dan berfungsi secara visual, sambil memastikan mereka memenuhi peraturan keselamatan dan piawaian industri.

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.