Keystone logo

56 Sarjana Program dalam Pengajian Pemasaran Pemasaran Pengurusan Pemasaran 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Pemasaran
  • Pemasaran
  • Pengurusan Pemasaran
Bidang pengajian
  • Pengajian Pemasaran (56)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pengajian Pemasaran Pemasaran Pengurusan Pemasaran

Ramai pelajar ingin meningkatkan kemahiran pengurusan mereka dan memperbaiki kemahiran pemasaran mereka untuk akhirnya menjadikan diri mereka menonjol dalam bidang mereka. Dengan ijazah sarjana dalam pengurusan pemasaran, pelajar akan bersedia untuk berjaya dalam industri pemasaran yang sangat kompetitif.

Sebelum memohon untuk program ini, ramai pelajar bertanya, "Apakah yang dimaksudkan dengan Sarjana Pengurusan Pemasaran?" Dengan mengikuti ijazah ini, pelajar diperkenalkan kepada kaedah pemasaran popular dan diajar bagaimana untuk melaksanakan dan menggalakkan strategi pemasaran yang cekap dan berkesan. Pelajar akan juga mungkin belajar bagaimana untuk menyesuaikan diri dengan cepat berubah teknologi, membina pengekalan dan kepuasan pelanggan, dan memudahkan komunikasi antara pelanggan dan orang-orang yang mereka bekerja dengan pasukan pemasaran mereka.

Terdapat banyak manfaat yang berkaitan dengan mendapatkan pendidikan yang lebih tinggi dalam bidang pemasaran.Sebagai contoh, dengan memperoleh ijazah sarjana dalam pengurusan pemasaran, pelajar akan diajar bagaimana untuk bukan sahaja melebihi dalam jawatan pengurusan, tetapi juga bagaimana untuk dengan cepat bergerak ke atas di dalam syarikat mereka. Selain itu, pelajar-pelajar dengan ijazah ini juga mungkin boleh mencari pekerjaan dalam bidang mereka lebih mudah daripada yang lain.

Berapa banyak ia kos untuk memperoleh ini jenis ijazah bergantung kepada pelbagai faktor yang berbeza. Sebagai contoh, berapa banyak seorang pelajar membayar untuk ijazah ini boleh berdasarkan di mana mereka menghadiri sekolah dan apa institusi tertentu dia memilih untuk hadir.

Mereka yang menyertai program ini boleh mengharapkan untuk mempunyai peluang untuk bekerja dalam beberapa jawatan.Beliau memperoleh ijazah ini, graduan boleh pergi untuk bekerja sebagai pengurus runcit, produk atau pengurus jenama, pengurus pemasaran dalam perniagaan untuk kedudukan perniagaan, pengurus pemasaran internet, pengurus promosi, penganalisis penyelidikan pasaran, pengurus pemasaran langsung, atau apa-apa jawatan lain yang memerlukan pengetahuan lanjutan daripada kedua-dua pemasaran dan pengurusan.

Pelajar-pelajar yang ingin menyertai program sarjana untuk pengurusan pemasaran mempunyai peluang untuk memilih dari pelbagai pilihan universiti yang berbeza. Untuk bermula dengan proses permohonan, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.