Keystone logo

17 Sarjana Program dalam Pengajian Alam Sekitar Kajian Pantai Pengurusan Pantai dan Marin 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Alam Sekitar
  • Kajian Pantai
  • Pengurusan Pantai dan Marin
Bidang pengajian
  • Pengajian Alam Sekitar (17)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pengajian Alam Sekitar Kajian Pantai Pengurusan Pantai dan Marin

Ijazah sarjana melanjutkan lagi pendidikan pelajar-pelajar yang telah memiliki ijazah sarjana muda. A Master dalam Pengurusan Pantai dan Laut menawarkan kajian mendalam kemampanan, sumber asli, dan pengurusan.

Anda mungkin bertanya, apa yang Sarjana Pantai dan Marin Pengurusan? Ia merupakan antara disiplin, tahap antarabangsa dalam bidang pengurusan sumber. Kebanyakan program menekankan kaedah dan idea-idea dari sosiologi, ekonomi, ekologi, dan pengajian perniagaan. Graduan mempunyai ilmu pengetahuan dari sumber yang berharga dan pelbagai laut dan pantai, memahami keadaan sekarang, dan mempunyai kepakaran dan alat untuk menggalakkan kelestarian sumber marin.

Terdapat pelbagai faedah bagi mereka yang memperolehi Sarjana dalam Pengurusan Pantai dan Laut. Ijazah ini memberi peluang kepada para graduan bekerja dalam banyak bidang yang berlainan di dunia, dan mereka boleh membuat beberapa perubahan besar.Kerja mereka membantu untuk menambah baik alam sekitar dan menjadikannya tempat yang lebih baik untuk generasi akan datang, dan kemahiran pengurusan mereka bermanfaat dalam banyak bidang kehidupan.

Terdapat program-program antarabangsa di seluruh dunia untuk pengurusan pantai dan marin. Kos boleh berbeza sedikit bergantung kepada sekolah dan tempoh program. Menyelidik pelbagai universiti dan mengetahui daripada mereka secara langsung apa obligasi kewangan anda akan.

Ijazah sarjana dalam pengurusan pantai dan marin menyediakan graduan untuk kerjaya yang tinggi dalam pelbagai bidang. Ini termasuk pekerjaan di alam saintifik dan teknikal, menjadi pengantara dan memberi nasihat dalam bidang pengurusan, dan melaksanakan instrumen baru di padang pantai dan laut wilayah. Graduan juga bersedia untuk berunding jawatan dalam tenaga lautan, pemulihan alam sekitar, pengurusan, sumber marin, perancangan spatial, pengorekan, dan minyak.

Ia adalah mudah untuk menggunakan pangkalan data kami untuk mencari program pengurusan pantai dan marin yang sempurna untuk keperluan anda. Bermula dengan pendidikan anda dengan segera dan mula mencari hari ini. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.