Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 34 Sarjana dalam Pengurusan Organisasi 2023

34 Sarjana Program dalam Pengurusan Organisasi 2023

Gambaran keseluruhan

Untuk berjaya dalam dunia perniagaan, pekerja mesti mempunyai kefahaman yang kuat tentang bagaimana untuk mengekalkan organisasi dan menguruskan aktiviti-aktiviti lain secara berkesan. Mereka yang ingin meningkatkan kemahiran organisasi dan pengurusan mereka harus mempertimbangkan mengikuti ijazah sarjana dalam pengurusan organisasi.

Apabila diperkenalkan kepada program ini buat kali pertama, ramai pelajar bertanya, "Apakah yang dimaksudkan dengan Sarjana Pengurusan Organisasi?" Pelajar yang ingin mendapatkan salah satu darjah ini mengkaji pelbagai topik yang berkaitan dengan perniagaan yang berbeza. Sebagai contoh, semasa mengikuti pengajian ijazah sarjana dalam pengurusan organisasi, pelajar boleh mengambil kelas pada pengurusan rantaian bekalan, analisis, pengurusan operasi dan pengurusan projek.

Mengerucutkan jenis ijazah sarjana adalah sangat bermanfaat untuk pelajar kerana ia membolehkan mereka untuk membangunkan kemahiran yang mereka perlukan untuk berjaya dalam dunia perniagaan.Graduan dengan ijazah sarjana dalam pengurusan organisasi sering mendapat permintaan tinggi oleh perniagaan di hampir setiap industri yang memerlukan pekerja dengan kapasiti yang mengagumkan untuk pengurusan dan organisasi.

Berapa banyak ia kos untuk mendapatkan ijazah sarjana dalam pengurusan organisasi sangat berbeza mengikut institusi. Kos tuisyen bagi setiap sekolah yang menawarkan program ini sering bergantung kepada lokasi institusi dan tempoh program pengurusan organisasi mereka.

Mereka yang lulus dari program ini boleh mengharapkan untuk bekerja dalam kedudukan yang memerlukan mereka untuk berjaya mengurus dan mengatur tugas-tugas yang berkaitan dengan perniagaan setiap hari. Sebagai contoh, seseorang yang mempunyai ijazah ini boleh bekerja sebagai penganalisis rangkaian bekalan, pengurus rantaian bekalan, pengurus akaun, pengurus sumber manusia, atau apa-apa jawatan lain yang berkaitan yang memerlukan pekerja untuk meningkatkan kecekapan dan operasi 'amalan perniagaan pada setiap hari asas.

Pelajar perlu mengambil masa untuk memahami sepenuhnya apa yang dalam talian dan di-orang pilihan program boleh didapati kepada mereka dari pelbagai universiti yang berbeza. Untuk mendapatkan proses bermula, carian untuk program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lagi

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Pengurusan
 • Pengurusan Organisasi
Bidang pengajian
 • Pengajian Pengurusan (34)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian