Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 24 Sarjana dalam Pengurusan Kualiti 2023

24 Sarjana Program dalam Pengurusan Kualiti 2023

Gambaran keseluruhan

Ijazah sarjana adalah dokumen berprestij yang dianugerahkan oleh universiti kepada pelajar yang menyelesaikan tahap tertentu kursus lanjutan dalam bidang tertentu pengajian, sekali gus menunjukkan tahap yang tinggi pengetahuan dan pemikiran asal pada bidang pilihan mereka.

Apakah yang dimaksudkan dengan Sarjana Pengurusan Kualiti? Pekerja pengurusan kualiti melaksanakan proses yang memastikan perkhidmatan sesebuah organisasi atau produk mengekalkan standard yang konsisten yang akan merayu kepada pengguna. Bidang pengajian ini memerlukan kerja kursus yang mengajar pelajar dengan asas-asas pengurusan dan keusahawanan di kedua-dua skala kecil dan besar. Dalam ekonomi yang semakin global dengan teknologi sentiasa berevolusi, kelas melihat untuk mengajar cara-cara untuk melaksanakan peranti terkini dan proses untuk memaksimumkan peningkatan produk.

Apabila pelajar mendapat ijazah sarjana dalam pengurusan kualiti, dia menjadi aset yang sangat berharga yang berpotensi untuk hampir mana-mana organisasi.Jika sebuah syarikat berharap untuk mencapai penonton yang besar, ia memerlukan pakar-pakar dalam pengurusan kualiti bagi keperluan pengguna pasti 'dipenuhi.

Oleh kerana bidang pengurusan kualiti adalah agak muda, kos yang mengikuti program akademik boleh berbeza secara drastik. Laman web kampus penyelidikan dan berkomunikasi dengan kemasukan pekerja untuk mendapatkan maklumat yang anda perlukan.

Walaupun kedatangan itu baru-baru ini pengurusan kualiti, permintaan untuk pakar-pakar yang mempunyai ijazah sarjana mengenai subjek ini adalah tinggi. Mana-mana syarikat dalam sektor swasta, kecil atau besar, memerlukan pengurus kualiti untuk mengaudit proses, menyiasat aduan dan memastikan sistem yang berkesan. Orang yang mahir dalam pengurusan kualiti memastikan produk dan perkhidmatan yang mendapat reputasi yang positif di pasaran. Sama ada organisasi bekerja dalam pengangkutan atau mainan, pakar-pakar dengan keupayaan untuk mengurus dan mengekalkan standard adalah penting untuk terus hidup.

Ia adalah masa yang makmur untuk meneruskan ijazah sarjana dalam pengurusan kualiti, sama ada dalam talian atau secara peribadi. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lagi

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Pengurusan
 • Pengurusan Kualiti
Bidang pengajian
 • Pengajian Pengurusan (24)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian