Keystone logo

19 Sarjana Program dalam Pengajian Pengurusan Pengurusan Industri Kreatif 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Pengurusan
 • Pengurusan Industri Kreatif
Bidang pengajian
 • Pengajian Pengurusan (19)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Sarjana Program dalam Pengajian Pengurusan Pengurusan Industri Kreatif

  Ijazah sarjana adalah satu pencapaian akademik maju dianugerahkan kepada mereka yang berjaya menamatkan kursus yang telah ditetapkan kajian di kawasan atau industri tertentu, dan sering digunakan sebagai steppingstone ke arah mendapatkan gaji yang lebih tinggi atau ijazah yang lebih maju.

  Hanya apa yang adalah Sarjana Pengurusan Industri Kreatif? Kursus yang menyeluruh dan komprehensif pengajian mengambil masa kira-kira dua tahun untuk disiapkan bagi kebanyakan pelajar, dan mengajar mereka pelbagai kemahiran kritikal yang diperlukan untuk muncul sebagai peneraju dalam berprestasi tinggi, dan seni visual interaktif. Pelajar dalam program ijazah sarjana pengurusan kreatif industri ini harus mengharapkan kajian menyeluruh pemasaran, pengurusan, kewangan, pengurusan projek, dan undang-undang dan etika yang berkaitan dengan media, pengiklanan, seni dan permainan.

  Graduan kejayaan Sarjana dalam program Pengurusan Industri Kreatif disediakan untuk kejayaan dalam pelbagai kedudukan global yang menguntungkan, dan secara umumnya dapat perintah gaji yang lebih tinggi daripada yang darjah kurang, atau mereka yang memegang ijazah sarjana muda sahaja.

  Tidak ada kos yang telah ditetapkan untuk melengkapkan program itu. Sebaliknya, tuisyen adalah berdasarkan kepada beberapa faktor, antaranya martabat sekolah yang menawarkan program dan saiz dan kawasan geografi di mana ia diambil.

  Pelajar yang berjaya memperolehi Ijazah Sarjana Pengurusan Industri Kreatif dilengkapi dengan kemahiran yang diperlukan untuk memainkan pelbagai luas kedudukan global dalam media dan industri kreatif. Banyak ijazah-pemegang pergi untuk bekerja dalam seni masyarakat, organisasi media bebas, syarikat reka bentuk web atau dalam perjudian, manakala yang lain menumpukan perhatian mereka kepada bidang-bidang lain yang menghargai kemahiran keusahawanan yang tinggi, seperti perbankan dan kewangan.Lain lagi menggunakan ijazah itu sebagai satu cara untuk memperoleh satu lebih tinggi.

  Banyak pilihan pendidikan wujud di seluruh dunia untuk mereka yang mencari untuk mendapatkan ijazah sarjana dalam pengurusan industri kreatif. Ramai pelajar di kawasan pedalaman memilih untuk mendaftar dalam program talian kerana tahap yang tinggi fleksibiliti yang mereka tawarkan. Pangkalan data kami adalah tempat yang hebat untuk meneroka pilihan pendidikan yang banyak yang wujud, jadi mencari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.