Keystone logo

68 Sarjana Program dalam Pengajian Kejuruteraan Kejuruteraan Industri 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Kejuruteraan
 • Kejuruteraan Industri
Bidang pengajian
 • Pengajian Kejuruteraan (68)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Sarjana Program dalam Pengajian Kejuruteraan Kejuruteraan Industri

  A Master dalam Pengurusan Perindustrian adalah untuk pelajar yang ingin menerokai kursus menumpukan perhatian kepada perniagaan dan industri pengurusan kejuruteraan. Memegang ijazah lanjutan dalam bidang ini memberikan kelebihan daya saing di kawasan yang amat mencabar ini.

  &nbsp

  Apakah Sarjana Pengurusan Industri? A Master dalam Pengurusan Perindustrian melengkapkan pelajar dengan pengetahuan asas seperti operasi dan organisasi proses industri. Para peserta juga akan mempelajari tentang blok binaan asas analisis sistem, pengurusan kemudahan industri dan perdagangan antarabangsa. Pelajar boleh memilih daripada pilihan deretan pelbagai jenis kursus yang sesuai dengan minat mereka; ini boleh termasuk pengurusan kejuruteraan, pengurusan teknologi antarabangsa dan faktor manusia dalam bidang kejuruteraan.

  &nbsp

  Terdapat pelbagai sebab mengapa pelajar membuat keputusan untuk melanjutkan Ijazah Sarjana Pengurusan Industri.Program ini mengajar pelbagai konsep termasuk sistem maklumat pengurusan dan pengurusan teknologi antarabangsa. Di samping itu, ijazah lanjutan dalam bidang ini membolehkan individu untuk maju dengan cepat dalam agensi-agensi kerajaan, firma-firma pembuatan dan syarikat perkapalan.

  &nbsp

  Kos ini turun naik bergantung kepada institusi itu, dan kursus ini berlangsung selama satu hingga tiga tahun. Ia adalah perlu untuk bakal pelajar untuk menyelidik sekolah dengan teliti untuk memastikan program yang ditawarkan menepati matlamat jangkaan mereka.

  &nbsp

  Individu yang mendapat ijazah tuan mereka berada dalam permintaan yang tinggi untuk beberapa jawatan seperti pengarah pengeluaran, pengangkutan penyelaras, pengurus atau penyelia sistem pengeluaran. Peluang-peluang pekerjaan menjadi semakin kompetitif.Pelajar akan membangunkan asas pengurusan industri yang lebih kukuh dengan mempelajari bagaimana untuk berinteraksi dengan fakulti, pelajar dan profesional industri melalui pengalaman pembelajaran yang intensif.

  &nbsp

  Pilihan antarabangsa dan domestik boleh didapati di pelbagai universiti. Program dalam talian adalah pilihan yang ideal untuk pelajar yang tinggal di seluruh dunia yang mempunyai akses terhad kepada kemudahan. Pilihan berasaskan Internet juga menampung orang-orang yang memerlukan jadual yang fleksibel. Untuk mencari sekolah yang sempurna untuk anda, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan di sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.