Keystone logo

9 Sarjana Program dalam Pelancongan dan Hospitaliti Pengurusan Hotel Pengurusan Hotel Antarabangsa 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pelancongan dan Hospitaliti
  • Pengurusan Hotel
  • Pengurusan Hotel Antarabangsa
Bidang pengajian
  • Pelancongan dan Hospitaliti (9)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pelancongan dan Hospitaliti Pengurusan Hotel Pengurusan Hotel Antarabangsa

Ijazah sarjana adalah ijazah lanjutan yang biasanya mengambil masa satu hingga dua tahun untuk disiapkan. Ia sering dibina di atas maklumat yang dipelajari dalam program ijazah sarjana muda atau, dalam beberapa kes, dari pengalaman kerja. program siswazah juga memberi tumpuan kepada sesuatu bidang pengajian.

Apakah Sarjana International Hotel Management? Program ini direka untuk menyediakan graduan untuk memasuki bidang yang berkembang pesat pengurusan hotel, memberikan pemahaman yang mendalam mengenai industri pelancongan antarabangsa dan pengetahuan khusus dan kemahiran yang diperlukan untuk mengendalikan hotel atau bentuk yang sama penginapan pelancong. Biasanya terdapat tumpuan kepada kecekapan pengurusan seperti kepimpinan, kemahiran organisasi dan teknik penyelesaian masalah. Kursus juga sering termasuk prosedur operasi untuk hotel, pengurusan hasil, pengurusan risiko dan kursus pemasaran asas.

Siswazah dari program ijazah sarjana dengan memberi tumpuan kepada pengurusan hotel antarabangsa sering mempelajari kemahiran yang sangat dipindah milik seperti pengurusan projek dan kepimpinan pasukan yang membantu menyediakan mereka untuk beberapa kerjaya dalam industri perhotelan atau lebih. Gabungan kemahiran pengurusan am dan pengetahuan khusus industri bertujuan untuk meninggalkan mereka dalam kedudukan yang baik dalam pasaran yang sangat kompetitif.

Tidak ada harga yang ditetapkan bagi Sarjana International Hotel Management. Kos berbeza-beza berdasarkan kepada institusi pendidikan, negara dipilih dan tempoh program. Ia adalah yang terbaik untuk menghubungi pejabat kemasukan ini untuk maklumat yang lebih spesifik.

Pelancongan merupakan salah satu industri yang paling pesat berkembang di dunia. Setelah tamat ijazah sarjana dalam pengurusan hotel antarabangsa, graduan sering dapat memilih daripada pelbagai pekerjaan di seluruh dunia. Beberapa tajuk peluang kerja adalah pengurus hotel, pengurus hasil dan pengurus bahagian.Graduan tidak berfungsi hanya dalam hotel, tetapi spa-spa, pusat peranginan dan katil dan sarapan, yang boleh membantu meningkatkan peluang mereka untuk mencari pekerjaan selepas tamat pengajian.

Terdapat sebilangan besar institusi di seluruh dunia yang menawarkan ijazah sarjana tertentu ini, jadi pastikan untuk membandingkan beberapa pilihan. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.