Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 11 Sarjana dalam Pengurusan Hospitaliti Antarabangsa 2023

11 Sarjana Program dalam Pengurusan Hospitaliti Antarabangsa 2023

Gambaran keseluruhan

Selepas menamatkan program ijazah seperti ijazah sarjana muda, ramai orang memilih untuk meningkatkan pengetahuan mereka dalam bidang pilihan mereka dengan mengikuti ijazah sarjana. Program ijazah lanjutan biasanya mengambil masa satu atau dua tahun untuk disiapkan, meninggalkan pelajar dengan pemahaman yang mendalam mengenai subjek ini.

Apakah Sarjana Pengurusan Hospitaliti Antarabangsa? ijazah ini memberikan graduan pemahaman tentang industri pelancongan dan hospitaliti dan bagaimana ia telah berkembang di seluruh dunia. Para pelajar mempelajari pelbagai perkembangan dalam bidang yang melalui kanta antarabangsa, dan pada masa yang sama mendapat pengetahuan operasi perniagaan dalam sektor ini. Mereka biasanya mengambil kursus berpusat teknik sekitar pengurusan, seperti pembangunan strategi, pengurusan projek, pemasaran, operasi dan sumber manusia. Mereka juga sering mempunyai pilihan untuk mengambil elektif yang berkaitan dengan bidang yang dipilih dalam industri, seperti perjalanan pengembaraan, pelayaran atau pengurusan hotel.

Setelah berjaya menyelesaikan program sarjana dengan memberi tumpuan kepada pengurusan hospitaliti antarabangsa, graduan sering mendapati diri mereka dalam kedudukan yang kompetitif berikutan kemahiran yang mereka perolehi dalam kepimpinan pasukan, pengurusan projek dan pentadbiran perniagaan. Mereka dengan mudah boleh masukkan terus ke dalam pertengahan hingga peringkat tinggi jawatan pengurusan.

Sekolah anda memilih untuk belajar di, lokasi geografi dan tempoh kursus memilih semua memberi kesan kepada kos ijazah ini sarjana. Oleh itu, anda perlu menghubungi pejabat kemasukan sekolah secara langsung untuk maklumat mengenai yuran dan pilihan bantuan kewangan.

Tidak ada kekurangan kerja dalam industri hospitaliti, terutama dengan Sarjana Pengurusan Hospitaliti Antarabangsa. Graduan biasanya mendapati diri mereka layak untuk beberapa jawatan dalam industri di negara-negara di seluruh dunia.pengurus hotel, pengurus makanan dan minuman, pengurus resort, perunding dan penyelidik hanya beberapa peluang pekerjaan mungkin disediakan selepas tamat pengajian.

Populariti ijazah ini sarjana bermakna bahawa terdapat pilihan program di seluruh dunia dalam kedua-dua universiti yang besar dan kolej swasta yang kecil. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lagi

Penapis

  • Sarjana
  • Pelancongan dan Hospitaliti
  • Hospitaliti
  • Pengurusan Hospitaliti Antarabangsa
Bidang pengajian
  • Pelancongan dan Hospitaliti (11)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian