Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 26 Sarjana dalam Pengurusan Hospitaliti 2023

26 Sarjana Program dalam Pengurusan Hospitaliti 2023

Gambaran keseluruhan

Pengurusan Hospitaliti adalah menarik dan mencabar sesuai bidang untuk pelajar yang seronok bekerja rapat dengan pelanggan dan mengetuai sekumpulan pekerja. Program Ijazah Sarjana Pengurusan Hospitaliti direka bentuk untuk pelajar ijazah sarjana muda yang ingin meningkatkan peluang pekerjaan mereka dalam peranan kepimpinan dalam industri hospitaliti. Pelajar yang mengikuti program Ijazah Sarjana Pengurusan Hospitaliti biasanya pakar dalam bidang tertentu sektor ini, seperti Pelancongan, Pengurusan Hospitaliti Antarabangsa, Pentadbiran, Pengalaman Design, Hotel, Resort dan Pengurusan Spa atau Pengurusan Restoran.

Ditawarkan pada, separuh masa, dalam talian atau jadual kajian pembelajaran jarak jauh sepenuh masa, pelajar Sarjana Pengurusan Hospitaliti boleh memilih tahap fleksibiliti mereka memerlukan dalam jadual akademik mereka.Universiti dan institusi di Australia, Belgium, Greece, Jepun, Switzerland, Turki, United Kingdom, Amerika Syarikat atau United Arab Emirates, untuk menamakan beberapa, komited untuk melatih pelajar menggunakan kemahiran analisis bebas untuk menyelesaikan masalah yang mereka mungkin menghadapi di tempat kerja sekali bekerja dalam Pengurusan Hospitaliti.

Anda boleh menghubungi mana-mana sekolah yang dipaparkan di seluruh dunia yang disenaraikan di bawah dengan mengisi borang web dalam masa satu minit. Jika anda berminat untuk membaca lebih lanjut mengenai apa-apa Master tertentu program Pengurusan Hospitaliti yang disenaraikan di bawah, sila klik untuk maklumat lanjut.

Baca lagi

Penapis

  • Sarjana
  • Pelancongan dan Hospitaliti
  • Hospitaliti
  • Pengurusan Hospitaliti
Bidang pengajian
  • Pelancongan dan Hospitaliti (26)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian