Keystone logo

28 Sarjana Program dalam Pengajian Pengurusan Pengurusan Acara 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Pengurusan
 • Pengurusan Acara
Bidang pengajian
 • Pengajian Pengurusan (28)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Sarjana Program dalam Pengajian Pengurusan Pengurusan Acara

  Seperti perayaan, acara dan persidangan di seluruh dunia terus berkembang, begitu juga dengan permintaan yang dikenakan ke atas syarikat-syarikat dan masyarakat. Bidang Pengurusan Acara terpakai kemahiran pengurusan projek untuk perancangan dan pembangunan peristiwa-peristiwa ini memastikan hasil optimum bagi syarikat-syarikat dan pelanggan sama.

  Apakah Sarjana Pengurusan Acara?

  Pengurusan Acara adalah alat pemasaran strategik penting bagi syarikat-syarikat hari ini. Acara promosi membantu meningkatkan imej syarikat dan juga membina hubungan yang berterusan dengan pelanggan. Dari pelancaran produk untuk tekan persidangan untuk pembukaan besar-besaran, Pengurusan Acara profesional merancang dan melaksanakan acara, mengendalikan pelbagai jenis perkhidmatan acara berkaitan, termasuk strategi kreatif, teknikal dan logistik.

  Apakah Faedah Mengambil Kursus yang di Master dalam Pengurusan Acara?

  A Master dalam Pengurusan Acara menyediakan pelajar untuk perancangan dan pelaksanaan acara, di samping menawarkan pendidikan kritikal dalam pembinaan jenama, pemasaran dan komunikasi. Set kemahiran multi-dimensi adalah kritikal untuk berkembang maju dalam bidang yang sangat berubah-ubah Pengurusan Acara.

  Berapa Banyak Adakah ia Kos untuk Ambil Kursus yang di Master dalam Pengurusan Acara?

  Kos Sarjana Pengurusan Acara adalah setanding dengan program Ijazah Sarjana lain, dan berbeza mengikut institusi dan lokasi.

  Mengapa Ambil Kursus Online dalam Master dalam Pengurusan Acara?

  Walaupun Sarjana tradisional dalam program Pengurusan Acara mungkin sukar bagi pelajar bukan tradisional, kursus dalam talian membuka dunia baru kemungkinan dari segi pemilihan kursus dan penjadualan yang fleksibel.

  Di mana untuk Mengambil Kursus Sarjana dalam Pengurusan Acara?

  Banyak sekolah perniagaan menawarkan Master dalam Pengurusan Acara sebagai sebahagian daripada kurikulum pengurusan mereka. Biasanya, ijazah Sarjana Muda dalam bidang perniagaan, kewangan atau bidang yang berkaitan adalah pra-syarat untuk mendaftar dalam program Master dalam Pengurusan Acara.

  Cara Memohon untuk Sarjana Pengurusan Acara?

  Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.