Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 23 Sarjana dalam Penerbitan Filem 2023

23 Sarjana Program dalam Penerbitan Filem 2023

Gambaran keseluruhan

A ijazah sarjana 's adalah ijazah sekolah siswazah sering dilaksanakan tidak lama lagi selepas pendidikan sarjana muda. Ini menunjukkan tahap penguasaan subjek tertentu dan biasanya diterjemahkan ke dalam kerjaya dalam bidang yang berkaitan.

&nbsp

Apakah Sarjana Pengeluaran? Ini induk ijazah 's khususnya memberi tumpuan kepada produksi filem dan televisyen, dan secara amnya mengambil masa dua hingga tiga tahun untuk disiapkan. Kurikulum ini akan berbeza-beza dari program ke program, walaupun kebanyakan sekolah memerlukan kelas teras yang memupuk kreativiti dan pembelajaran teknikal seperti sinematografi, mengarah dan menghasilkan. Kursus-kursus lain boleh termasuk teori filem, kajian media dan screenwriting. Akibatnya, graduan program ini sering mahir dalam kemahiran yang banyak diperlukan untuk menghasilkan filem dan televisyen.

&nbsp

Mungkin manfaat yang paling ketara daripada tahap ini adalah tahap yang tinggi tangan-pada pembelajaran dan pengalaman kurikulum pelajar mampu.Ini jalan kajian menyediakan graduan untuk dunia menarik pantas media, filem dan televisyen. Banyak program menekankan kepentingan praktikal, pembelajaran berpengalaman berasaskan dengan menghendaki pelajar untuk mengambil bahagian dalam latihan dan projek kumpulan. Dengan cara ini, pelajar yang mengikuti ijazah yang dapat mengesan kepentingan kerjaya khusus mereka dan mula mengumpul pengalaman kerja yang berharga.

&nbsp

Kos memperolehi Ijazah Sarjana dalam Pengeluaran akan berbeza-beza. Sesetengah program adalah lebih mahal daripada yang lain, bergantung kepada lokasi dan saiz mereka. Untuk maklumat yang lebih khusus mengenai kemasukan dan pendaftaran kos, hubungi sekolah individu secara langsung.

&nbsp

A induk ijazah di dalam pengeluaran boleh berkhidmat untuk menyediakan anda untuk apa-apa bilangan kerjaya, yang paling jelas dalam industri filem dan televisyen.Program tertentu mungkin mempunyai trajektori tertentu dalam fikiran untuk pelajar, tetapi graduan biasanya bersedia untuk pelbagai profesion, termasuk kerjaya sebagai filem dan televisyen pengeluar, rakan usaha sama untuk pengeluaran media, dan filem dan televisyen eksekutif syarikat. Beberapa graduan telah pergi untuk pergi mengikut jalan mereka sendiri dengan meletakkan kreativiti mereka untuk menggunakan dan membentuk projek kendiri.

&nbsp

Jika anda berminat untuk mencari sekolah yang menawarkan program Sarjana Pengeluaran, pangkalan data kami boleh menjadi sumber yang tidak ternilai. Penyenaraian kami program di seluruh dunia boleh membantu anda mencari dan memohon kepada sekolah yang paling sepadan dengan matlamat anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lagi

Penapis

  • Sarjana
  • Kewartawanan dan Komunikasi Massa
  • Pengajian Filem
  • Penerbitan Filem
Bidang pengajian
  • Kewartawanan dan Komunikasi Massa (23)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian