Keystone logo

8 Sarjana Program dalam Pengajian Seni Bina Pengekalan Sejarah 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Seni Bina
 • Pengekalan Sejarah
Bidang pengajian
 • Pengajian Seni Bina (8)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Sarjana Program dalam Pengajian Seni Bina Pengekalan Sejarah

  Ijazah induk adalah unit pengajian terbuka kepada pelajar pada tahap yang beransur-ansur. Pelajar yang mengikuti program mempunyai potensi untuk mengembangkan pengetahuan mereka untuk kemajuan kerjaya mereka atau sebagai persediaan untuk program doktor. Melengkapkan program biasanya mengambil masa satu hingga dua tahun.

  Apakah Master dalam Pemeliharaan Bersejarah? Program-program ini menawarkan kajian menyeluruh tentang sejarah, pemeliharaan bangunan dan artifak dan kepentingan sosioekonomi pemuliharaan dalam skop yang lebih besar. Topik kursus mungkin termasuk pandangan teknikal pemeriksaan dan pemulihan seni bina, penyelidikan konseptual dan analisis kesan pemeliharaan, budaya Eropah dan warisan dan undang-undang pemulihan bandar. Pelajar berpeluang menyusun latar belakang pengetahuan sosial dan sejarah yang kukuh untuk menerapkan kemahiran yang diperoleh untuk campur tangan pemulihan.

  Melengkapkan ijazah sarjana boleh melengkapkan pelajar dengan banyak kemahiran berharga dan boleh dipasarkan. Mempelajari kaedah penyelidikan yang cekap, memahami cara berkomunikasi dan berunding sebagai pakar dalam bidang dan dapat merancang dan menyelenggarakan projek-projek yang dapat memberi manfaat kepada para pelajar yang bersaing untuk mendapatkan gaji yang lebih tinggi atau pendidikan yang berterusan.

  Kos permulaan program mungkin berbeza-beza bergantung kepada lokasi institusi dan tempoh kursus. Calon pelajar harus menghubungi sekolah-sekolah tertentu untuk maklumat lanjut tentang kos dan keperluan.

  A Master in Historic Preservation menawarkan peluang yang unik untuk pelajar menjadi pakar dalam bidang khusus. Graduan boleh mengharapkan untuk mencari pelbagai kerjaya yang berpotensi termasuk penyelidik di sektor awam dan swasta, ahli sejarah, perunding pemeliharaan, pengurus projek pemeliharaan, pelaksana dan perancang reka bentuk, pengarah pembangunan komuniti, arkivis, kurator, penyelaras acara, juruteknik perpustakaan, pakar sumber semula jadi dan guru.

  Kursus dalam talian, jadual sambilan dan pilihan antarabangsa boleh didapati untuk pelajar meneroka. Untuk memulakan, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.