Keystone logo

29 Sarjana Program dalam Pengajian Ekonomi Pengauditan 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Ekonomi
 • Pengauditan
Bidang pengajian
 • Pengajian Ekonomi (29)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Sarjana Program dalam Pengajian Ekonomi Pengauditan

  Pengauditan adalah bidang teras disiplin Perakaunan (juga dengan aplikasi dalam bidang pengurusan kualiti, tenaga dan pengurusan air, pemuliharaan dan pengurusan projek) yang mengenai dengan penilaian perusahaan, projek, produk atau organisasi. Graduan daripada Master dalam program Audit akan mempunyai pengetahuan dan kemahiran asas yang penting untuk bekerja menganalisis akaun, sistem atau individu di dalam sektor awam atau swasta. Teori dan latihan praktikal untuk memahami dipupuk dalam program Ijazah Sarjana Pengauditan adalah amat relevan hari ini dalam ekonomi semasa globalisasi, di mana penilaian yang ketat dan komunikasi terbuka memainkan peranan penting.

  Sarjana dalam program Audit boleh didapati di universiti-universiti dan sekolah-sekolah perniagaan di Perancis, Jerman, Iceland, Luxembourg, Maghribi, Sepanyol dan Sweden.Program biasanya terkini untuk dua tahun dan sering berakhir dengan projek tesis yang menunjukkan pemahaman pelajar yang 's bahan teras dan keupayaan untuk menjalankan teknik pengauditan berkesan. Program yang ditawarkan dalam Bahasa Inggeris, Jerman, Sepanyol, Perancis atau bahasa-bahasa dunia yang lain, supaya penguasaan bahasa pengantar adalah penting. Universiti dan institusi juga memerlukan pemohon untuk Master dalam program Pengauditan juga mempunyai Ijazah Sarjana Muda atau setaraf ijazah, yang mungkin perlu berada dalam bidang yang berkaitan (seperti Perniagaan, Kewangan, Perakaunan, Pengurusan atau lain-lain).

  Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana anda boleh mendapat Ijazah Sarjana dalam pengauditan dan mengambil langkah anda yang seterusnya ke arah kerjaya yang memuaskan, hanya tatal ke bawah dan Klik sini, hari ini!