Keystone logo

27 Sarjana Program dalam Kajian Sukan dan Senaman Pengajian Sukan 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Kajian Sukan dan Senaman
  • Pengajian Sukan
Bidang pengajian
  • Kajian Sukan dan Senaman (27)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Kajian Sukan dan Senaman Pengajian Sukan

Dalam usaha untuk mendapatkan ijazah sarjana, anda mesti menunjukkan bahawa anda telah menguasai bidang pengajian anda. Sebaik sahaja anda melengkapkan ijazah sarjana muda anda, ijazah sarjana merupakan salah satu daripada pilihan-pilihan lepasan ijazah disediakan untuk anda.

Apa yang Sarjana Pengajian Sukan? Ia adalah kajian sains senaman dan sukan dengan tujuan untuk menyediakan pelajar untuk melatih di peringkat kolej. ijazah ini cenderung untuk menyediakan asas yang kukuh dalam pentadbiran sukan, pengurusan dan kewangan. Anda mungkin akan diperkenalkan untuk menyelidik kaedah dan teknik yang digunakan untuk olahraga dan sains sukan dan mungkin akan dapat memahami teori bimbingan dan strategi. Anda juga mungkin menjadi biasa dengan isu-isu semasa dan aspek undang-undang pendidikan dan pengurusan sukan.

Anda boleh mempelajari kemahiran kepimpinan banyak, seperti mewakilkan dan motivasi, dalam program pengajian sukan yang boleh membawa kepada peranan dalam pengurusan.Memahami keperluan individu atlet boleh memberikan anda keupayaan untuk lebih memahami keperluan individu lain dalam hidup anda.

Kos tuisyen dan yuran mungkin jauh berbeza antara universiti. ijazah lanjutan datang dalam pelbagai bentuk dan saiz. Apabila anda mencari satu program yang menarik minat anda, hubungi pejabat kemasukan untuk maklumat lanjut.

Mendapatkan ijazah sarjana dalam pengajian sukan membezakan anda daripada individu lain dalam industri sukan kerana tahap maju pengajian, yang boleh membawa kepada pekerjaan dalam pelbagai bidang dalam industri sukan, dari pengurusan untuk perhubungan awam untuk jualan. Anda juga boleh pergi untuk menjadi Pengurus Besar pasukan sukan utama atau meneruskan kerjaya dalam pengajaran di mana anda boleh mempunyai peluang untuk melatih pelbagai pasukan sukan. ijazah ini juga membuka pintu kepada pekerjaan dalam pentadbiran sukan.

Jika anda sudah mempunyai pekerjaan yang membayar bil-bil, mengikuti ijazah lanjutan mungkin kelihatan mustahil.Internet telah dibenarkan universiti di seluruh dunia untuk menawarkan program ijazah dalam talian sarjana yang membolehkan anda untuk menyesuaikan pendidikan tinggi ke dalam hidup anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.