Keystone logo

6 Sarjana Program dalam Sains Sosial Pengajian kawasan Pengajian Amerika Latin 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Sains Sosial
  • Pengajian kawasan
  • Pengajian Amerika Latin
Bidang pengajian
  • Sains Sosial (6)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Sains Sosial Pengajian kawasan Pengajian Amerika Latin

Ijazah sarjana adalah ijazah lanjutan yang wujud untuk memastikan pelajar dapat menguasai kemahiran profesional utama dalam bidang kerjaya mereka untuk memajukan pengetahuan dan kerjaya mereka. Program-program sedemikian menganggap pendidikan dan pengalaman terdahulu, dan mereka cenderung sangat disesuaikan dengan matlamat profesional tertentu, walaupun tidak disesuaikan dengan program doktor.

Apakah Master dalam Pengajian Latin Amerika? Ia adalah sarjana antara disiplin yang sering diikuti oleh mereka yang perlu memahami hubungan sosial dan diplomatik yang rumit antara negara-negara di Caribbean, serta Amerika Tengah dan Selatan. Ijazah biasanya menekankan kedua-dua faktor geopolitik semasa dan hubungan bersejarah antara negara-negara, yang membolehkan pelajar memperoleh pemahaman yang lebih profesional tentang kerumitan di rantau ini.

Menyelesaikan ijazah induk dalam kajian Amerika Latin bermakna memperoleh satu set kemahiran analitik yang unik bersama pengetahuan yang datang dengan ijazah, termasuk kemahiran penyelidikan dan kemahiran membaca, kemahiran interpretif dan ramalan, dan pemahaman tentang kuasa sejarah, yang semuanya diterjemahkan dengan baik pelbagai kerjaya.

Mengikuti ijazah lanjutan dalam kajian Amerika Latin dalam talian bermakna mencari sekolah yang betul dengan fakulti yang betul. Kos boleh sukar untuk diramal kerana setiap tuisyen di sekolah berbeza-beza. Pelajar harus menghubungi sekolah pilihan mereka untuk belajar lebih lanjut.

Graduan dengan ijazah dalam kajian Amerika Latin adalah dalam permintaan tinggi sebagai pakar pemasaran di syarikat-syarikat yang beroperasi di rantau ini kerana tahap pengetahuan mereka yang tinggi tentang kekuatan sosial di kawasan tersebut. Mereka juga dicari sebagai diplomat. Salah satu pekerjaan yang paling popular untuk pemegang ijazah dalam bidang ini, walaupun, adalah guru, khususnya dalam bidang kajian dwibahasa atau kajian sosial. Graduan pengajian Amerika Latin adalah pilihan popular untuk jawatan pengajaran di peringkat sekolah rendah dan menengah di kawasan yang termasuk kajian budaya Amerika Latin dalam kursus mereka.

Sangat mudah untuk mencari program dalam bidang ini secara dalam talian atau di lokasi di beberapa negara di Amerika Utara dan Selatan, serta di tempat lain. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.