Keystone logo

5 Sarjana Program dalam Kajian Sukan dan Senaman Pengajian Sukan Pengajaran Sukan 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Kajian Sukan dan Senaman
  • Pengajian Sukan
  • Pengajaran Sukan
Bidang pengajian
  • Kajian Sukan dan Senaman (5)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Kajian Sukan dan Senaman Pengajian Sukan Pengajaran Sukan

A ijazah sarjana ialah gelaran siswazah yang memerlukan penyiapan program sarjana muda sebelum permohonan. Memiliki ijazah sarjana bermakna individu yang telah menunjukkan pengetahuan maju kawasan tertentu pengajian.

Apakah yang dimaksudkan dengan Master of Sport Instruction? Arahan sukan jatuh di bawah kategori kejurulatihan sukan, pengurusan sukan dan kajian sukan. Kebanyakan program menyediakan anda untuk memenuhi permintaan individu dan pasukan sukan terkemuka di semua peringkat. Di peringkat sarjana, anda kemungkinan besar akan diperkenalkan kepada kemajuan pemahaman latihan dan kepimpinan teknik, kemahiran sukan, pembangunan mental dan fizikal manusia dan up-to-date kemajuan teknologi dalam penilaian olahraga.

Satu kemahiran yang tidak ternilai engkau beroleh melalui melengkapkan program arahan sukan adalah bagaimana untuk memberi motivasi kepada orang lain ke arah peningkatan diri. Anda mungkin boleh mendapat kemahiran kepimpinan serta keupayaan untuk masalah menyelesaikan.Kemahiran ini menyediakan anda untuk kerjaya maju dalam dan di luar industri sukan.

Arahan sukan dan kejurulatihan darjah ditawarkan di kolej-kolej dan universiti di seluruh dunia. Anda juga boleh mendapat sarjana ijazah dalam talian. Bergantung kepada lokasi dan tempoh program, kos mungkin jauh berbeza. Hubungi sekolah pilihan utama anda untuk mendapatkan maklumat lebih tepat mengenai tuisyen dan yuran.

Dengan mendapatkan sarjana pengajaran sukan, anda mungkin layak untuk sukan latihan di institusi pendidikan di mana anda bekerja dengan kanak-kanak daripada pelbagai peringkat umur, atau anda boleh memilih kedudukan yang lebih menyeluruh seperti pentadbir sukan. pentadbir sukan memastikan kelancaran operasi organisasi sukan. Terdapat juga pilihan untuk menjadi pakar fisiologi senaman di mana anda akan memberi tumpuan kepada cara badan bertindak balas kepada latihan dan senaman.

Memperoleh ijazah tahap yang lebih tinggi memerlukan dedikasi dan disiplin.program ijazah sarjana dalam talian dalam pengajaran sukan membolehkan anda untuk meneruskan pelajaran anda semasa membina keluarga atau nafkah. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.