We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

25 Sarjana Program dalam Pendidikan Pengajaran Pengajaran Bahasa 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pendidikan
  • Pengajaran
  • Pengajaran Bahasa
Bidang pengajian
  • Pendidikan (25)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pendidikan Pengajaran Pengajaran Bahasa

A 's ijazah sarjana biasanya program pelbagai tahun memberi tumpuan kepada subjek tertentu. Program-program ini sering digunakan sebagai perbaikan pengajian sarjana muda 's, dan oleh itu, mereka cenderung untuk memerlukan pemohon untuk melengkapkan ijazah sarjana muda.

Apa yang Sarjana Pengajaran Bahasa? Kursus-kursus pendidikan cenderung untuk memberi tumpuan kepada pengajaran bahasa-bahasa asing. Terdapat banyak pensijilan juga disediakan kepada bakal guru bahasa asing, dan kursus ini biasanya diadakan di peringkat akademik yang lebih tinggi, sering berlaku sepanjang dua hingga tiga tahun. Pelajar boleh mengharapkan untuk menghadapi kelas terlibat dalam kajian yang luas dan juga mereka yang memupuk pembangunan kemahiran pengajaran praktikal. kursus biasa termasuk reka bentuk ujian, amalan profesional, pedagogi dan pendidikan guru-guru lain. Kursus-kursus ini biasanya terdapat di pelbagai institusi, kedua-dua dalam talian dan dalam format bilik darjah tradisional.

Seseorang mungkin mengharapkan untuk perjalanan ke luar negara selepas menamatkan pengajian di program seperti itu, jika seseorang mahu, pengetahuan yang diperolehi dalam kursus-kursus ini biasanya menjurus khusus ke arah pengajaran di negara-negara asing. Kemahiran yang diperolehi di sekolah siswazah, seperti menjaga jadual, membuat tarikh akhir dan muncul untuk temu janji, sering mercu tanda kejayaan dalam apa-apa usaha.

Menyiasat kos pengajian di beberapa institusi sebelum bergerak ke hadapan dengan aplikasi. Skala pelaburan anda mungkin berbeza-beza dari satu institusi atau kemudahan pendidikan ke depan.

Selepas mendapat Ijazah Sarjana dalam Pengajaran Bahasa, siswazah mungkin pergi untuk menjadi penyelidik akademik, pentadbir sekolah atau bahasa asing guru. Penyelidik sering menggunakan pengetahuan dan kemahiran organisasi untuk menyiasat dan menyelesaikan masalah dalam pendidikan. Pentadbir mungkin membimbing sekolah atau mengarahkan rakan guru. Guru sendiri sering melakukan perjalanan di seluruh dunia untuk mengarahkan pelajar dalam bahasa.

Proses mencari program yang biasanya agak luas, jadi mula dengan seberapa segera yang praktikal. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.