Keystone logo

12 Sarjana Program dalam Pendidikan Pengajaran Pendidikan Seni 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pendidikan
  • Pengajaran
  • Pendidikan Seni
Bidang pengajian
  • Pendidikan (12)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pendidikan Pengajaran Pendidikan Seni

Ijazah Sarjana menawarkan peluang canggih untuk pelajar yang ingin melanjutkan pendidikan mereka. Saiz kelas yang biasanya kecil dalam program pasca siswazah membolehkan pelajar memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk membangunkan karier mereka dengan satu hingga dua tahun kajian sengit.

Apakah Master dalam Pendidikan Seni? Program siswazah dalam pendidikan seni boleh menyediakan pelajar untuk mengambil pemilikan pengalaman pendidikan di seluruh dunia. Pelajar boleh menjadi pakar dalam pendidikan sederhana atau era khusus atau boleh memilih untuk menyeimbangkan kurikulum mereka dengan pelbagai teknik seni, sejarah, dan kaedah pengajaran. Bidang pengkhususan lain mungkin melibatkan advokasi, sejarah, seni masyarakat, pendidikan muzium, dan pengurungan seni. Pelajar biasanya menerima kurikulum teori yang kukuh dan pengalaman praktikal di dalam dan di luar studio, mengasah diri mereka sebagai pendidik yang dibezakan melalui kursus dan penyelidikan yang ketat.

Pelajar yang melengkapkan Sarjana dalam Pendidikan Seni boleh mendapat keupayaan untuk mengajar di pelbagai peringkat umur, menjalankan analisis seni yang lengkap dan kritikan, dan menavigasi sejarah sejarah dengan profesionalisme dan kepekaan. Ciri-ciri ini boleh memajukan profesion pelajar dan membolehkannya mengembangkan diri sebagai seorang artis.

Kos yang dikaitkan dengan ijazah lanjutan hendaklah dimanfaatkan terhadap perbelanjaan hidup dan keperluan masa. Memandangkan setiap program mempunyai keperluan yang berbeza dan jadual yuran yang unik, pelajar yang berminat perlu menghubungi universiti mereka pilihan untuk penilaian kos yang tepat.

Tiada persekitaran kerja yang biasa untuk seseorang dengan kelayakan ini kerana ia menyediakan jalan untuk banyak pekerjaan yang berbeza. Pelajar biasanya pergi bekerja di sekolah awam, universiti, muzium, pusat seni, dan galeri seni, walaupun terdapat banyak industri lain yang menyeru kemahiran ini juga. Pengarah galeri, pendidik seni, pakar muzium, guru seni, perunding seni, dan perunding pendidikan hanya segelintir gelaran pekerjaan yang lulus dalam bidang ini.

Keluarga dan kehidupan kerja tidak perlu berdiri di jalan pendidikan lanjutan. Anda boleh mengejar Master dalam Pendidikan Seni dengan kelas tradisional atau dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.