We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

19 Sarjana Program dalam Pendidikan Pendidikan Rendah 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Pendidikan
 • Pendidikan Rendah
Bidang pengajian
 • Pendidikan (19)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Sarjana Program dalam Pendidikan Pendidikan Rendah

  program Ijazah Sarjana adalah untuk pelajar yang telah menamatkan ijazah sarjana muda. kajian tambahan terus membangunkan konsep dan menyelidiki lebih jauh ke dalam teori dan teknik canggih. Sebahagian besar akan memerlukan dua tahun kehadiran sepenuh masa hingga ke akhir, dan pelajar amnya mesti melengkapkan satu projek formal yang menunjukkan penguasaan bahan subjek.

  Apa yang Sarjana Elementary Pendidikan? Program-program ijazah umumnya memberi tumpuan khusus kepada keperluan pendidik dalam sistem sekolah rendah. Mereka adalah bertujuan untuk liberal jurusan kolej seni yang mempunyai keinginan untuk memupuk generasi akan datang pelajar. Topik kajian sering termasuk teknik pengajaran, kaedah untuk mengurus bilik darjah, dan model pendidikan yang sama. Pelajar boleh belajar untuk berkomunikasi secara berkesan dengan sekolah-kanak dan ibu bapa pelajar mereka.

  Setelah selesai salah satu daripada program-program ini, graduan boleh mereka bentuk kursus pengajian yang memaksimumkan pencapaian pembelajaran pelajar. Mereka juga harus mempunyai cukup memahami pembelajaran psikologi untuk melihat isu-isu dengan perkembangan kanak-kanak. Program biasanya mengukuhkan teknik pengucapan dan komunikasi awam.

  Kos bagi program-program ini berbeza liar. Untuk nilai yang terbaik, pelajar perlu mengambil kira universiti tradisional dan dalam talian. Kemasukan jabatan institusi-institusi ini boleh memberi butiran kos yang lebih khusus.

  Kebanyakan graduan memasuki bidang pendidikan sebagai guru, tetapi walaupun dalam hasil kerjaya ini disasarkan, terdapat banyak variasi. Pendidik diperlukan dalam hampir semua masyarakat, dan graduan mungkin mempunyai pilihan di mana mereka boleh bekerja dan hidup. Terdapat juga kemungkinan untuk pakar dalam mata pelajaran tertentu seperti seni, sejarah, atau matematik.Sesetengah pelajar memperhalusi kepakaran mereka dengan latihan yang lebih akademik dan peralihan untuk bekerja sebagai kaunselor, pentadbir, dan ahli psikologi sekolah.

  Terdapat banyak organisasi pendidikan yang berbeza untuk anda untuk benar-benar penyelidikan sebelum membuat keputusan mengenai pelan tahap tertentu. Jika anda mempunyai penjadualan dan sekatan logistik, program dalam talian adalah pilihan yang hebat. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.