Keystone logo

32 Sarjana Program dalam Pendidikan Pengajaran Pendidikan Muzik 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pendidikan
  • Pengajaran
  • Pendidikan Muzik
Bidang pengajian
  • Pendidikan (32)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pendidikan Pengajaran Pendidikan Muzik

Program ijazah sarjana direka untuk memberi peluang pendidikan lebih lanjut kepada pemohon yang berkelayakan. Program lepasan ini cenderung memerlukan kajian sarjana muda atau pengalaman profesional untuk pendaftaran.

Apakah Master dalam Pendidikan Muzik? Pendidikan muzik boleh dianggap sebagai penyebaran maklumat mengenai ekspresi muzik. Ini mungkin dilakukan dalam tetapan akademik kontemporari, seperti sekolah, atau dalam platform pendidikan yang baru muncul, seperti pembelajaran rakan sebaya internet. Terdapat beberapa pilihan yang tersedia dalam kategori pengajian umum ini, bahagian yang paling menonjol adalah Master of Music dengan fokus pada pendidikan dan Master of Education dalam Muzik. Kursus umum merentasi majoriti program termasuk pedagogi, prinsip pendidikan muzik, literasi muzik dan penyelidikan.

Para sarjana dalam program semacam ini sering terdapat untuk mengekalkan amalan muzik peribadi, mengembangkan lagi kemampuan ekspresif dan teknikal mereka. Orang juga mungkin mencari jaringan kolaborator yang bertambah untuk memajukan seni mereka, termasuk rakan sebaya dan pengajar. Kemahiran mengajar biasanya diperolehi dapat membantu berkongsi muzik dengan rakan dan pelajar.

Adalah penting untuk menyemak tuisyen setiap program secara individu. Harga boleh didasarkan pada pelbagai faktor, seperti negara di mana sekolah terletak dan kemudahan, seperti makmal, yang mempunyai akses kepada pelajar.

Lulusan baru dengan Guru dalam Pendidikan Muzik mungkin mendapat pekerjaan di pejabat pusat pengajaran muzik. Jawatan pentadbiran ini boleh termasuk tugas seperti jangkauan komuniti, perancangan program dan pengurusan kemudahan. Tutor adalah satu lagi kedudukan peringkat kemasukan umum untuk guru muzik. Ini mungkin dilakukan melalui sebuah sekolah yang ditubuhkan atau pengiklanan sebagai freelancer. Graduan dengan pengalaman profesional atau pencapaian peribadi yang penting dapat mencari topik pengajaran dalam teori muzik, prestasi atau pendidikan di sekolah, kolej atau universiti.

Salah satu kemungkinan terdapat banyak pilihan untuk pendidikan pendidikan darjah dalam talian dan dalam format bilik darjah tradisional. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.