Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 26 Sarjana dalam Pendidikan Menengah 2023

26 Sarjana Program dalam Pendidikan Menengah 2023

Gambaran keseluruhan

Master 's darjah dan lesen yang sama mereka mungkin perlu untuk kerjaya tertentu. Mereka juga mungkin menjadi pintu masuk di antara pengajian ijazah dan kedoktoran.

Apakah yang dimaksudkan dengan Sarjana Pendidikan menengah? Program-program yang paling sering direka untuk menyediakan bakal guru untuk mengajar pelajar dalam gred jawatan-rendah. Ini biasanya melibatkan kursus melengkapkan dalam pengkhususan, seperti seni, muzik, matematik, kemanusiaan atau sains, dan membangunkan pengetahuan dalam pelbagai keseluruhan mata pelajaran diterokai semasa pendidikan menengah. Kursus dalam etika, teori pedagogi, sosiologi dan sains penilaian juga biasanya sebahagian daripada induk ini ijazah 's. Pelajar boleh mengharapkan untuk menghabiskan suatu tempat antara dua dan empat tahun sebelum mereka dianugerahkan sarjana ijazah dalam pendidikan menengah.

Banyak institusi menawarkan persediaan untuk peperiksaan pelesenan yang mempunyai bidang kuasa tertentu, dan ada juga menggabungkan kursus tersebut ke dalam program ini.Selain penyediaan pelesenan, program-program ini sering berusaha untuk menyediakan graduan mereka dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya sebagai seorang guru, seperti perancangan pengajaran berkesan dan penilaian pelajar tepat.

Lihatlah kepada jabatan kemasukan institusi pilihan anda dengan anggaran yang tepat dan terkini kos tuisyen. Ini sering sumber yang paling boleh dipercayai maklumat tersebut.

Matlamat utama kebanyakan daripada peserta dalam master program 's pendidikan adalah untuk menjadi seorang guru. Dalam kebanyakan bidang kuasa, kedudukan ini memerlukan satu proses menyeluruh pendidikan, latihan dan pelesenan sebelum calon dipertimbangkan untuk jawatan tetap. Kadang-kadang ada tempoh menunggu sebelum guru menjadi bertempoh melalui kajian dan kelulusan lembaga. Guru biasanya bertanggungjawab untuk membangun dan mewujudkan kerja kelas yang unik berdasarkan teori pendidikan dan matlamat pembelajaran institusi.Mereka juga sering diadakan untuk mengambil kira kejayaan pelajar di bawah bimbingan mereka. Guru akan melibatkan diri dalam aktiviti-aktiviti tambahan kepada bilik darjah terkemuka, seperti menasihati kelab pelajar atau melatih pasukan olahraga.

betul program pendidikan menengah mungkin di luar sana menunggu untuk anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lagi

Penapis

  • Sarjana
  • Pendidikan
  • Psikologi Pendidikan
  • Pendidikan Menengah
Bidang pengajian
  • Pendidikan (26)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian