Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 19 Sarjana dalam Pendidikan Jasmani 2023

19 Sarjana Program dalam Pendidikan Jasmani 2023

Gambaran keseluruhan

Ijazah sarjana adalah pelajar kehormatan menghabiskan beberapa tahun bekerja sebagai sebahagian daripada program siswazah. Ijazah ini boleh melayakkan mereka untuk mencari kerja di bidang mereka atau mendapatkan ijazah kedoktoran.

Apakah Master dalam Pendidikan Jasmani? Ijazah yang memberi pelajar kemahiran yang mereka perlukan untuk bekerja sebagai pengajar pendidikan jasmani. Mereka yang mendaftar dalam program ini diharapkan dapat menamatkan pengajian dengan pemahaman yang mendalam tentang kesihatan dan kecergasan fizikal dan bagaimana melaksanakan program atlet yang berjaya di sekolah. Kerja kursus dalam program ini termasuk psikologi, teori sukan, anatomi, sains kardiovaskular, dan kurikulum olahraga dan pengajaran.

Ijazah sarjana dalam pendidikan jasmani dapat melengkapkan graduan dengan bimbingan yang baik, kerja berpasukan dan kemahiran bercakap awam. Kemahiran ini dapat membantu siswazah memperoleh kerjaya yang ganjaran selepas tamat pengajian.

Jumlah kos program untuk ijazah induk dalam pendidikan jasmani bergantung kepada jika pelajar memilih untuk belajar sepenuh masa dan di mana sekolah itu terletak. Pelajar digalakkan untuk mendekati sekolah mereka yang berpotensi untuk maklumat lanjut atau soalan.

Selepas menerima ijazah mereka, graduan mungkin mendapat peluang pekerjaan yang menggembirakan sebagai guru di sekolah-sekolah dari semua gred. Mereka juga boleh bekerja sebagai jurulatih peribadi, pemilik gim dan pengendali, jurulatih sukan atau pengarah aktiviti. Jika bekerja dengan anak-anak tidak menarik, graduan mungkin dapat mencari kerja di kelab-kelab kesihatan, di spa, di kolej atau dengan orang tua yang membantu menyelaraskan aktiviti senaman. Mereka yang ingin memaksimumkan potensi pendapatan mereka mungkin dapat melakukannya dengan mengikuti pengajian tinggi atau bekerja sebagai perunding lepas atau pelatih.

Program master dalam talian dalam pendidikan jasmani boleh didapati di sekolah-sekolah di seluruh dunia. Program-program ini adalah baik untuk mereka yang tidak boleh melakukan jadual kolej tradisional. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lagi

Penapis

  • Sarjana
  • Pendidikan
  • Pengajaran
  • Pendidikan Jasmani
Bidang pengajian
  • Pendidikan (19)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian