Keystone logo

58 Sarjana Program dalam Pendidikan Pengajaran Pendidikan Guru 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pendidikan
  • Pengajaran
  • Pendidikan Guru
Bidang pengajian
  • Pendidikan (58)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pendidikan Pengajaran Pendidikan Guru

Pelajar boleh mengambil program ijazah 's master selepas tamat pengajian sarjana muda. Mereka mungkin meneruskan ijazah ini sebagai syarat untuk kerjaya profesional yang maju atau segue ke pengajian kedoktoran.

Apakah yang dimaksudkan dengan Sarjana Pendidikan Guru? tajuk ijazah ini mungkin merujuk kepada pelbagai program pendidikan tertentu. Beberapa kursus direka untuk menyediakan bakal guru untuk peranan mereka sebagai pemimpin pendidikan. Ini selalunya terdiri daripada pengkhususan dalam julat umur, seperti gred rendah atau menengah, bersama-sama dengan memberi tumpuan lanjut mengenai hal perkara, seperti Inggeris, sains sosial, matematik, muzik atau seni. ijazah ini juga mungkin ditawarkan kepada guru-guru semasa yang ingin mendapatkan hasil pengetahuan dan kebolehan mereka dalam pengajaran. Terdapat juga kemungkinan darjah ini boleh ditawarkan kepada mereka yang ingin membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk membimbing guru-guru lain untuk kejayaan profesional dan akademik.

Salah satu kemahiran utama mana-mana guru adalah organisasi, sifat diusahakan oleh menyesuaikan diri dengan ketegasan dan kursus berat beban daripada program master 's. Graduan dengan Ijazah Sarjana Pendidikan Guru juga mungkin mendapati kelayakan akademik mereka dan lebih baik syarahan kemahiran memberi mereka kredibiliti yang diperlukan untuk dipertimbangkan untuk jawatan guru.

Mendapatkan anggaran kos tuisyen yang paling tepat dengan menghubungi sekolah secara langsung. Pengakuan atau pejabat pendaftar 's sering ideal kenalan pertama untuk jenis pertanyaan.

Ramai graduan kursus pendidikan guru pergi untuk memohon jawatan sebagai pendidik dalam sistem sekolah kebangsaan atau swasta. kedudukan ini cenderung untuk memerlukan individu yang mempunyai pengetahuan khusus subjek akademik tertentu. Mereka juga sering menuntut jumlah hujan yang pengucapan awam dan kemampuan organisasi. Semua keperluan ini biasanya ditanam sepanjang program sarjana 's.Graduan juga boleh melanjutkan pengajian doktor falsafah dalam pendidikan atau bidang yang sama.

Pendidikan kanan sering langkah pertama untuk kerjaya yang memuaskan. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.