Keystone logo

34 Sarjana Program dalam Pendidikan Pendidikan Am 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Pendidikan
 • Pendidikan Am
Bidang pengajian
 • Pendidikan (34)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Sarjana Program dalam Pendidikan Pendidikan Am

  Ijazah sarjana adalah pelajar pencapaian yang bekerja sebagai sebahagian daripada program siswazah. Ijazah ini memisahkan mereka sebagai pakar dalam bidang khusus dan memberikan peluang untuk mencari kerjaya atau bergerak ke arah gelar doktor.

  Apakah Master dalam Pendidikan Am? Ia adalah ijazah yang memberikan graduan program pengetahuan untuk meneruskan kerjaya dalam pengajaran. Kerja kursus untuk ijazah pendidikan am mungkin termasuk arahan dan kepimpinan, pengurusan kelas, integrasi teknologi, statistik, kaedah penyelidikan, reka bentuk pengajaran dan penilaian dan penilaian. Pelajar yang mendaftar dalam program ini boleh mengharapkan untuk mengembangkan pemahaman mereka mengenai pedagogi, sistem pendidikan dan kaedah untuk meningkatkan kemahiran mengajar mereka.

  Sarjana dalam Pendidikan Am menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam bidang akademik atau meneruskan pengajian tinggi dalam program PhD. Pelajar ijazah sarjana biasanya mempunyai perancangan yang tinggi, kemahiran bercakap, dan kemahiran kepimpinan. Kemahiran ini boleh membantu mereka mendapatkan pekerjaan selepas tamat pengajian.

  Faktor-faktor seperti di mana sekolah terletak dan berapa lama pelajar ingin belajar boleh menjejaskan kos keseluruhan. Untuk pecahan lengkap, pelajar harus menghubungi sekolah untuk maklumat lanjut.

  Selepas menerima Master dalam Pendidikan Am, pelajar sepatutnya dapat bekerja di sektor pendidikan, baik swasta dan orang ramai. Beberapa pilihan kerjaya termasuk guru K-12, pengajar kolej, atau profesor. Sesetengah orang mungkin mendapati kerja dalam persekitaran korporat sebagai jurulatih. Terdapat banyak peluang untuk pertumbuhan kerjaya bergantung kepada sama ada pelajar memilih untuk mengikuti program PhD, mendapatkan pekerjaan dalam program universiti trek tenure atau bekerja untuk sekolah swasta.

  Pelajar boleh mencari program di sekolah-sekolah di seluruh dunia. Kursus dalam talian boleh didapati untuk mereka yang mempunyai jadual alternatif atau yang tinggal di kawasan luar bandar. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.