Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 8 Sarjana dalam Pemuliharaan 2023

8 Sarjana Program dalam Pemuliharaan 2023

Gambaran keseluruhan

A master adalah ijazah sarjana yang menunjukkan pelajar telah menerima pendidikan lanjutan dalam bidang masing-masing dipilih. Diambil selepas menerima ijazah sarjana muda, program ini boleh mengambil masa satu hingga empat tahun untuk disiapkan.

Apa yang Sarjana Pemuliharaan? program ijazah ini berterusan di mana kajian ijazah sarjana muda meninggalkan, memberi tumpuan kepada kemahiran penyelidikan canggih dan subjek yang lebih rumit. Anda akan belajar bagaimana untuk menjalankan penyelidikan dan memulihara objek budaya penting dicipta daripada batu dan kayu, bersama-sama dengan permukaan hiasan. bahan-bahan tambahan yang digunakan untuk mewujudkan ini keping tiga dimensi termasuk seramik dan plaster, yang anda juga akan belajar bagaimana untuk memelihara.

Dengan begitu banyak maklumat yang boleh didapati di Internet hari ini, ia adalah penting untuk mengetahui bagaimana untuk penyelidikan dan di mana lagi untuk mencari maklumat pada objek yang anda akan bekerja dengan. kemahiran penyelidikan maju dicari dalam pelbagai bidang.Anda juga boleh belajar bagaimana untuk merancang dan melaksanakan projek-projek jangka panjang dalam program ini, mendapat kemahiran pengurusan projek yang bernilai.

Sekolah di seluruh dunia menawarkan Master dalam Pemuliharaan, dan kos tuisyen berbeza-beza di setiap institusi. Anda perlu menghubungi sekolah secara langsung untuk maklumat lanjut mengenai kos.

Belajar tentang kaedah yang digunakan untuk mencipta seni dalam semua bentuk akan memberikan anda yang lebih mendalam mengenai amalan budaya yang boleh membawa kepada pelbagai bidang kerjaya. Anda mungkin menikmati bekerja sebagai kurator untuk muzium atau perbadanan. Seperti yang anda menjadi lebih daripada seorang pakar dalam bidang anda, anda boleh memilih untuk bekerja sebagai penilai hartanah, peniaga antik atau menguruskan sebuah galeri seni. Dalam bidang penerbitan, anda boleh menikmati bertulis atau menyunting artikel dan / atau buku.

Anda boleh melengkapkan Master dalam program Pemuliharaan melalui pelbagai sekolah dalam talian dan menikmati belajar di rumah sebenar.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lagi

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Seni
  • Sastera
  • Pemuliharaan
Bidang pengajian
  • Pengajian Seni (8)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian