Keystone logo

26 Sarjana Program dalam Pengajian Kejuruteraan Pembuatan 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Kejuruteraan
 • Pembuatan
Bidang pengajian
 • Pengajian Kejuruteraan (26)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Sarjana Program dalam Pengajian Kejuruteraan Pembuatan

  Pembuatan adalah satu bidang yang kompleks dan antara disiplin, yang menggabungkan kejuruteraan, reka bentuk perindustrian, sains bahan, kepimpinan, pengurusan dan lain-lain bidang kepakaran. Bagi graduan dari program Sarjana Muda dalam bidang yang berkaitan, yang berhasrat untuk meningkatkan kelayakan akademik mereka, atau profesional yang bekerja mencari perubahan kerjaya atau kenaikan pangkat, Sarjana Pembuatan mungkin patut yang sempurna. Antara lain, pelajar Sarjana Pembuatan akan mendapat pengetahuan yang mendalam dalam pemodelan proses, pembuatan pintar, simulasi, pengoptimuman kejuruteraan, pemodelan pengeluaran dan pemantauan, pembangunan produk dan pemodelan dan perancangan pengeluaran dan kawalan.

  Ditawarkan secara sepenuh masa atau separuh masa, program Sarjana Pembuatan terkini untuk dua tahun apabila diambil secara sepenuh masa tradisional.Universiti dan institusi akademik di seluruh dunia - di United Kingdom, Denmark, Perancis, Finland, Sweden, Amerika Syarikat dan banyak lagi - tawaran yang diiktiraf Sarjana program Pembuatan. Sarjana Pembuatan pelajar juga sering mempunyai peluang untuk menumpukan perhatian kepada satu aspek atau sektor pembuatan yang menarik bagi mereka, dan beberapa program memerlukan penyiapan projek tesis yang mendalam.

  Jika trek kerjaya profesional anda boleh mendapat manfaat daripada kelayakan tambahan Sarjana Pembuatan, kemudian membaca lebih lanjut mengenai peluang yang ada untuk anda, hari ini!