Keystone logo

34 Sarjana Program dalam Pengajian Pentadbiran Sumber Manusia Pembangunan Sumber Manusia 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Pentadbiran
  • Sumber Manusia
  • Pembangunan Sumber Manusia
Bidang pengajian
  • Pengajian Pentadbiran (34)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pengajian Pentadbiran Sumber Manusia Pembangunan Sumber Manusia

Individu yang telah menamatkan pengajian ijazah dan sedang mencari untuk masuk ke dalam bidang sumber manusia atau ingin maju dalam kedudukan sumber manusia semasa mereka mencari program sarjana untuk membantu dalam usaha mereka. Meneruskan ijazah pasca siswazah boleh membantu meletakkan seseorang individu dalam permintaan yang tinggi.

&nbsp

Jika anda menikmati bekerja dengan orang, maka Sarjana Pembangunan Sumber Manusia boleh menjadi sempurna untuk anda. Apakah Sarjana Pembangunan Sumber Manusia? Ijazah ini menarik dari teori-teori utama pengurusan dan sains tingkah laku. Program ini mengembang apabila pengetua sumber manusia biasa, termasuk amalan hubungan manusia dan latihan pembangunan organisasi. Selepas menamatkan kursus profesional yang akan mendapatkan pemahaman yang penuh dengan kepentingan elemen manusia dalam mengisi kejayaan perniagaan ini.

&nbsp

Mendapatkan ijazah sarjana dalam sumber manusia mempunyai beberapa manfaat.Sumber manusia adalah industri yang stabil dengan tinjauan yang kuat, jadi individu boleh mengharapkan satu tahap jaminan pekerjaan dalam bidang ini. Graduan yang kini dalam bidang yang boleh memohon latihan mereka dengan kerja semasa mereka serta menggunakan kemahiran tinggi mereka untuk maju ke jawatan yang lebih tinggi.

&nbsp

Tidak ada harga yang ditetapkan untuk Ijazah Sarjana Pembangunan Sumber Manusia. Kos boleh berbeza-beza bergantung kepada beberapa faktor utama. Di mana sekolah yang terletak, kos biasa kehadiran, dan sama ada anda belajar dalam talian atau pada mana semua berat dalam menentukan kos program.

&nbsp

Salah satu faedah utama Sarjana Pembangunan Sumber Manusia adalah bahawa ia merangkumi semua industri; profesional sumber manusia adalah komponen yang diperlukan daripada mana-mana perniagaan, jadi ramalan pekerjaan yang tidak akan habis. Graduan boleh mendapatkan pekerjaan dalam hampir mana-mana industri dan memilih di antara syarikat-syarikat awam atau swasta.Dengan aspek pengurusan ijazah, individu juga boleh mengejar peranan pengurusan dan mengharapkan untuk memulakan dalam sekurang-kurangnya satu jawatan pengurusan pertengahan.

&nbsp

Dengan keselamatan kerja dan serba boleh yang Sarjana Pembangunan Sumber Manusia boleh memberikan, ia adalah satu pilihan yang berdaya maju patut diterokai. Untuk mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.