Keystone logo

19 Sarjana Program dalam Pengajian Kejuruteraan Kejuruteraan Pengeluaran Pembangunan Produk 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Kejuruteraan
  • Kejuruteraan Pengeluaran
  • Pembangunan Produk
Bidang pengajian
  • Pengajian Kejuruteraan (19)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pengajian Kejuruteraan Kejuruteraan Pengeluaran Pembangunan Produk

Bagi mereka yang mahu berada di barisan hadapan dalam reka bentuk dan inovasi, Ijazah Sarjana dalam Pembangunan Produk menawarkan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam dunia berteknologi tinggi hari ini 's. Dengan tahap ini, pelajar mempelajari kedua-dua kemahiran teknikal dan perniagaan yang diperlukan untuk jawatan kepimpinan kanan dalam bidang teknologi.

Apakah Sarjana Pembangunan Produk? Sarjana dalam Pembangunan Produk pasangan kejuruteraan pengetahuan dengan kemahiran pengurusan. Darjah amnya mengambil satu hingga dua tahun untuk disiapkan, bergantung kepada program dan tahap pengajian. Kursus boleh termasuk strategi reka bentuk, prinsip pengurusan, pembangunan tanpa lemak, sistem perusahaan, penyelidikan pasaran, pemasaran produk, dan perniagaan dan kewangan. Dengan menyepadukan sebuah yayasan pendidikan dengan tangan-pada penyelidikan dan amalan terbaik industri, pelajar bersedia untuk membawa reka bentuk dan pembangunan produk baru.

Sarjana dalam Pembangunan Produk memberi profesional teknologi kelebihan dalam bidang yang berdaya saing.Pelajar meninggalkan program yang disediakan untuk membawa pelbagai kumpulan profesional teknologi dalam menyelesaikan masalah dan mencari penyelesaian dan produk inovatif.

Kos untuk Ijazah Sarjana Pembangunan Produk berbeza-beza secara meluas. Bakal pelajar perlu menyemak dengan program tertentu yang mereka berminat untuk belajar lebih lanjut mengenai kos dan pilihan untuk kajian.

Graduan Sarjana dalam Pembangunan Produk boleh melangkah ke jawatan kanan kepimpinan teknologi dalam pelbagai industri. Daripada bank kepada firma pembangunan perisian, perniagaan perlu profesional dengan kedua-dua kemahiran teknikal dan celik perniagaan untuk memimpin penyelidikan dan pembangunan. Dengan ijazah sarjana dalam pembangunan produk, pelajar mempunyai pilihan kerjaya yang banyak. Adakah anda seorang profesional teknologi sepenuh masa yang mahu mengambil langkah seterusnya dalam tangga kerjaya atau seorang jurutera berharap untuk mempelajari kemahiran pengurusan yang berkesan untuk memimpin satu pasukan, Ijazah Sarjana dalam Pembangunan Produk boleh membuka peluang-peluang baru.

Dengan sepenuh masa, separuh masa, dan pilihan dalam talian yang terdapat di peringkat nasional dan antarabangsa, terdapat satu program yang direka untuk patut mana-mana jadual. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.