Keystone logo

26 Sarjana Program dalam Pengajian Pemasaran Pemasaran Pemasaran Strategik 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Pemasaran
  • Pemasaran
  • Pemasaran Strategik
Bidang pengajian
  • Pengajian Pemasaran (26)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pengajian Pemasaran Pemasaran Pemasaran Strategik

Pendapatan Sarjana Pemasaran Strategik merupakan pilihan yang ideal bagi mereka yang ingin untuk meningkatkan kelayakan akademik mereka, bersedia untuk peranan catatan dalam pemasaran, atau kemajuan kerjaya pemasaran mereka ke tahap yang seterusnya. Pelajar mendapat ijazah dalam pemasaran strategik belajar untuk mengenal pasti dan menilai pilihan yang organisasi hadapi dalam mewujudkan kedudukan pasaran mereka dan memberi penekanan terhadap peralatan dan teknik yang diperlukan untuk melaksanakan strategi pemasaran yang sedia ada.

Apakah Sarjana Pemasaran Strategik? Dalam program ini, penekanan diberikan kepada aliran akademik semasa di dalam pemasaran dan isu-isu strategik yang dihadapi pengurus setiap hari. Pembangunan berterusan pemikiran dan analisis kritikal layak graduan untuk membuat keputusan pemasaran strategik dipercayai di peringkat pengurusan.

Kursus-kursus yang bermanfaat bagi mereka yang ingin meningkatkan kerjaya mereka dan belajar pada tahap yang lebih tinggi. Kursus-kursus yang berbeza-beza tetapi memberi tumpuan kepada komunikasi pemasaran, etika, dan membuat keputusan.Kursus teras juga merangkumi pengurusan strategik, pemasaran eksport, dan teknik jualan.

Institusi di seluruh dunia dan di seluruh negara mempunyai kos yang berbeza-beza untuk kursus mereka. Sesiapa yang berminat untuk mendapatkan ijazah mereka perlu menghubungi institusi khusus mengenai yuran kursus mereka dan kos pendaftaran.

Selepas menamatkan program ini dan mendapat ijazah sarjana 's mereka, individu boleh mencari kerja dalam pelbagai kerjaya. Satu kawasan itu adalah pengurusan produk. Graduan juga boleh bekerja sebagai pengarah pemasaran. Dalam kedudukan ini, individu bertanggungjawab untuk menggariskan, menghasilkan, dan melaksanakan strategi pemasaran, komunikasi, dan aktiviti perhubungan awam. Graduan juga boleh bekerja sebagai eksekutif penyelidikan pasaran, di mana mereka bertanggungjawab untuk merancang, menyelaras dan mentadbir projek penyelidikan pasaran untuk ujian produk baru dan menilai pilihan pelanggan.

Pelajar yang berminat perlu mula mengambil beberapa langkah-langkah yang perlu seterusnya ke arah mencapai ijazah lanjutan dalam pemasaran strategik. Pangkalan data yang luas kami adalah tempat yang sangat baik kepada pelajar untuk meneroka pilihan mereka, kedua-dua pelajaran dan geografi. Tidak ada sebab untuk menjaga pendidikan anda ditahan lagi. Untuk bermula dengan kursus, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.