Keystone logo

119 Sarjana Program dalam Pengajian Pemasaran Pemasaran Pemasaran Digital 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Pemasaran
  • Pemasaran
  • Pemasaran Digital
Bidang pengajian
  • Pengajian Pemasaran (119)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pengajian Pemasaran Pemasaran Pemasaran Digital

Pemasaran Digital memberi tumpuan kepada penggunaan teknologi, media baru dan internet untuk berkomunikasi tawaran berharga daripada perniagaan atau organisasi kepada pelanggan, pelanggan dan masyarakat umum. Memeluk kemungkinan seolah-olah tiada batasan pesat membangun saling global adalah salah satu perniagaan yang paling bijak bergerak syarikat yang boleh membuat hari ini, dan graduan dari program Sarjana Pemasaran Digital adalah yang berkelayakan untuk membimbing syarikat-syarikat ke arah masa depan yang lebih menguntungkan. Kursus-kursus dalam program Sarjana Pemasaran Digital merangkumi semua elemen penting dalam disiplin Pemasaran, seperti strategi, pengurusan jenama, etika, keberkesanan, penyelidikan, segmentasi, pengaktifan, penguasaan dan lebih dengan tumpuan tambahan kepada pelaksanaan kemahiran melalui teknologi dalam dunia digital .

Sarjana dalam program Pemasaran Digital ditawarkan di universiti-universiti di bandar-bandar di seluruh dunia: di London, Sao Paulo, Barcelona, ​​Dublin, Geneva, dan banyak lagi.Program ini boleh didapati pada masa atau separuh masa yang penuh, dan beberapa program bahkan ada disediakan mod kajian pembelajaran dalam talian atau melalui jarak, membuat Sarjana Pemasaran Digital kedua-dua ganjaran dan mudah.

Jika anda tertanya-tanya bagaimana anda boleh mengambil langkah seterusnya ke arah kerjaya impian anda, tatal ke bawah dan membaca lebih lanjut mengenai program Sarjana Pemasaran Digital. Anda juga boleh meminta maklumat yang akan dihantar kepada anda secara langsung dari sekolah-sekolah hanya dalam satu minit!