Keystone logo

28 Sarjana Program dalam Pendidikan Instruction Pedagogi 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pendidikan
  • Instruction
  • Pedagogi
Bidang pengajian
  • Pendidikan (28)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Pendidikan Instruction Pedagogi

A master 's tahap kadang-kadang prasyarat untuk kerjaya tertentu. Program-program yang paling biasa mengambil tempat di antara dua dan empat tahun untuk disiapkan. Mereka sering melibatkan pengalaman capstone, seperti pembangunan tesis.

Apa yang Sarjana Pedagogi? Pedagogi adalah, secara umum, sains dan teori pendidikan. Pelajar yang berminat untuk membangunkan cara-cara baru pengajaran dan menyiasat amalan yang sedia ada mungkin berminat untuk mengikuti pendidikan lanjutan dalam bidang ini. kursus biasa termasuk sains penilaian, bimbingan, analisis data, kajian kepelbagaian dan topik dalam inovasi pendidikan. Pelajar juga mungkin mengharapkan untuk melengkapkan penyelidikan bebas atau melakukan magang sebagai sebahagian daripada beberapa program-program ini. Kebanyakan program memberi tumpuan kepada beberapa tahap amalan pendidikan, dari psikologi pelajar untuk dasar-dasar awam yang mengawal sekolah-sekolah.

Ijazah pedagogi mewakili komitmen untuk memahami bagaimana orang belajar, dan oleh itu, mungkin satu kelebihan ketika mengejar kedudukan pengajaran. darjah ini juga mungkin memberikan asas teori dan praktikal untuk mengejar kedudukan penyelidikan kedoktoran.

Sesetengah sekolah mungkin tidak mempunyai kos tuisyen untuk program mereka jelas disenaraikan di laman web atau risalah. Dalam kes ini, ia sering terbaik untuk memanggil atau email jabatan kemasukan itu.

Graduan yang mendapat Ijazah Sarjana Pedagogi mungkin mendapati diri mereka layak untuk apa-apa bilangan jawatan profesional. pemegang ijazah sarjana 's sering dianggap sebagai calon untuk jawatan pendidikan rendah sehingga ke peringkat kolej. Seseorang juga mungkin mencari pekerjaan di jabatan sumber manusia sebuah syarikat, membangunkan program latihan dan teknik penilaian. Satu lagi pilihan untuk graduan master 's mungkin meneruskan pendidikan, paling kerap dalam bentuk kajian kedoktoran dalam bidang pendidikan, pedagogi atau bidang yang berkaitan.

Mendapatkan pendidikan adalah satu proses, tetapi penyelidikan berkesan boleh mempercepatkan sepanjang proses. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.