Keystone logo

8 Sarjana Program dalam Pengajian Perniagaan Organisasi 2024

Penapis

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Perniagaan
 • Organisasi
Bidang pengajian
 • Pengajian Perniagaan (8)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Sarjana Program dalam Pengajian Perniagaan Organisasi

  Ijazah sarjana merupakan pencapaian pertama dalam pengajian siswazah selepas ijazah sarjana muda diperoleh. Pada amnya, ia memerlukan komitmen sepenuh masa selama dua tahun.

  Apakah Master dalam Organisasi? Memperoleh pemahaman mengenai cara terbaik untuk menguruskan dinamik dalam mana-mana kumpulan individu adalah matlamat program. Memberi tumpuan kepada pengajaran kemahiran, seperti mempengaruhi perubahan melalui impak organisasi dan kemahiran kepemimpinan, ijazah ini boleh membawa anda keupayaan untuk mengurus orang dengan betul dan berkesan, dari struktur pengurusan dalam entiti korporat kepada dasar kepada perintah pecking department.

  Faedah memperoleh Master dalam Organisasi sering banyak dan berbeza-beza. Selain faedah kerjaya yang jelas, anda juga boleh mendapat pemahaman baru dalam psikologi orang. Pemikiran kritikal dan kaedah penyelidikan biasanya diliputi secara mendalam juga, memberikan anda alat baru untuk mencari penyebab utama masalah dalam kehidupan profesional dan peribadi anda.

  Kos program tuan adalah berbeza bergantung kepada institusi dan lokasi, tetapi sekolah pilihan anda dapat memberi anda lebih banyak perincian mengenai biaya.

  Seorang Guru dalam Organisasi boleh membuka laluan kerjaya baru untuk anda dalam sebarang arah yang anda pilih. Anda mungkin memutuskan untuk pergi ke syarikat, di mana ijazah anda boleh membuka pintu kepada pengarah jualan, pengarah sumber manusia, dan juga Ketua Pegawai Eksekutif. Anda boleh memilih untuk menggunakan ijazah untuk memberi manfaat kepada perniagaan kecil atau pertengahan, di mana pengurus pejabat dan profesional pentadbiran akan menjadi baik. Seorang Master dalam Organisasi boleh membenarkan anda memilih jalan anda semasa memberikan alat untuk membuatnya berlaku.

  Ijazah tuan anda boleh datang dari mana-mana kolej dan universiti di seluruh dunia yang menawarkannya, atau anda mungkin memilih untuk melanjutkan pengajian ijazah anda dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.