Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 11 Sarjana dalam NPO 2023

11 Sarjana Program dalam NPO 2023

Gambaran keseluruhan

Tidak-untuk-keuntungan Organisasi (NPO) wujud di seluruh dunia, ada yang bersifat antarabangsa, dan ia ditentukan oleh keperluan mereka untuk melabur semula semua pendapatan lebihan untuk mencapai matlamat organisasi 's, dan bukannya mengedarkan mereka sebagai keuntungan atau dividen . Banyak NPO adalah amal atau perkhidmatan organisasi yang boleh bekerja untuk melegakan kemiskinan, kemajuan pendidikan atau agama, pembangunan atau perkhidmatan masyarakat yang didorong oleh berfaedah. Master Bukan untuk keuntungan Organisasi pelajar akan belajar tentang pelbagai jenis NPO, tetapi juga aspek-aspek undang-undang dan ekonomi mentadbir mereka, seperti perancangan, strategi, kepimpinan, dasar, status cukai, perwakilan, akauntabiliti dan pengauditan peruntukan, pengawasan dan pengurusan dan aktiviti ekonomi.

Sarjana Bukan untuk keuntungan Organisasi ditawarkan oleh banyak universiti dan sekolah-sekolah di seluruh dunia, di Australia, Brunei, Bulgaria, Belanda, Sepanyol, Sweden, Switzerland dan United Kingdom. Kebanyakan program lepas untuk satu hingga dua tahun dan memerlukan ijazah Sarjana Muda sebagai syarat minimum untuk diterima masuk. Harga dan kaedah pengajian bagi program Sarjana NPO berbeza-beza mengikut negara, sekolah dan jabatan. Sarjana yang berbeza program NPO memberi tumpuan kepada bidang pengkhususan yang berbeza, menambah kepada graduan 'tahap tinggi mendapat pekerjaan setelah selesai.

Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Sarjana program Pertubuhan Bukan untuk keuntungan, hanya tatal ke bawah dan Klik sini, hari ini!

Baca lagi

Penapis

 • Sarjana
 • Pengajian Pentadbiran
 • NPO
Bidang pengajian
 • Pengajian Pentadbiran (11)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian