Keystone logo

26 Sarjana Program dalam Penjagaan Kesihatan Neurosains Neurosains 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Penjagaan Kesihatan
  • Neurosains
  • Neurosains
Bidang pengajian
  • Penjagaan Kesihatan (26)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Penjagaan Kesihatan Neurosains Neurosains

Gangguan tidur, mimpi buruk, perilaku yang luar biasa, semakin teruk ingatan dan tumpuan, gangguan psikotik dan segala macam ketagihan - diagnosis ini berpunca daripada sistem saraf yang tidak berfungsi, atau sistem yang telah dikompromi. Semua yang dinyatakan di atas dilindungi oleh Neurosains, yang merupakan kajian saintifik sistem saraf dan pelajar boleh meneroka isu-isu ini dan banyak lagi dengan Sarjana Neurosains.

Pada peringkat synchronic, Sarjana dalam program Neurosains adalah dianggap sebagai sains antara disiplin. Neurosains bekerjasama dengan banyak cabang sains yang meluaskan skopnya secara drastik. Pada masa ini bidang Neurosains dikira lagi cawangan daripada beberapa sains dibangunkan dengan sejarah yang panjang. Ini cawangan termasuk kimia, fizik, psikologi, matematik, perubatan, sains komputer dan kejuruteraan.Sebahagian daripada teknologi canggih berhubung dengan Neurosains membantu untuk membongkar misteri aktiviti otak, sensasi, memori, keupayaan pembelajaran, persepsi, tidur dan disfungsi neurologically berasaskan. Dengan Sarjana Neurosains, graduan mempunyai peluang kerjaya yang cemerlang di institusi akademik, kemudahan penyelidikan, dan syarikat-syarikat swasta dan badan.

Tatal halaman ini untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai pelbagai program Sarjana Neurosains dan mencari satu yang sesuai untuk anda. Mengambil langkah seterusnya ke arah kerjaya anda dengan Sarjana Neurosains, hari ini!