Keystone logo

0 Sarjana Program dalam Pengajian Teknologi Teknologi Navigasi 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Pengajian Teknologi
Bidang pengajian
  • Pengajian Teknologi (0)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Tiada program memenuhi kriteria carian anda. Sila perhalusi penapis anda.

Clear filters

Popular degree type

Popular education type

Sarjana Program dalam Pengajian Teknologi Teknologi Navigasi

Memperoleh ijazah sarjana adalah satu langkah besar seterusnya selepas menamatkan pengajian dengan ijazah sarjana muda. Ijazah yang biasanya akan mengambil masa satu hingga tiga tahun untuk disiapkan. Mendapatkan ijazah sarjana sering membawa kepada kerjaya tahap yang lebih tinggi dengan gaji yang lebih baik membayar.

Apakah yang dimaksudkan dengan Sarjana Navigation? Ijazah ini memberi tumpuan kepada pendidikan yang menyeluruh pelayaran dan bidang sains lain yang berkaitan. Para pelajar juga boleh belajar komunikasi mudah alih, radio- dan teknologi kedudukan-radio-bukan berasaskan antara lain. Apabila siap kelak, pelajar boleh mempunyai pengetahuan yang luas tentang perkara-perkara seperti perjalanan nautika, perjalanan udara, dan telekomunikasi aeronautik.

Pendapatan Master anda dalam Navigasi boleh membantu anda dalam banyak cara. Anda akan mempunyai pengetahuan yang luas pelayaran. Ini boleh membawa kepada kerjaya yang berjaya dan memuaskan dengan peluang-peluang untuk memajukan sebahagian didasarkan pada ijazah anda. Penambahbaikan ini membawa kepada kenaikan gaji dan rasa kepuasan.

Kos ijazah sarjana anda boleh berbeza-beza secara meluas. Beberapa faktor yang boleh menentukan kos untuk mendapatkan ijazah anda adalah negara yang anda sedang mengikuti pengajian ijazah anda, institusi anda pilih, dan jumlah masa yang diperlukan untuk melengkapkan ijazah anda.

Apabila anda telah memperoleh Master anda dalam Navigasi, anda akan mempunyai beberapa pilihan untuk kerjaya anda. Anda boleh bekerja sebagai kawalan orang trafik udara atau anda boleh memilih kerjaya di laut. Pilihan pekerjaan termasuk peluang dengan pengeluar pesawat, syarikat-syarikat telekomunikasi penerbangan, dan syarikat penerbangan dan kapal peronda luar pesisir, kapal penumpang atau kapal penyelidikan. Sesetengah kerjaya memberikan siswazah peluang untuk melakukan perjalanan di dalam bot tentera laut atau kapal laluan air pedalaman, atau bekerja dengan penyelenggaraan tanah atau kumpulan perundingan.

Terdapat pelbagai sekolah yang boleh membantu anda mendapatkan ijazah anda.Selalunya, institusi menawarkan pengajian yang fleksibel yang membolehkan anda untuk meneruskan kerja-kerja anda di laut atau di udara semasa bekerja di ijazah anda. Dengan program-program ini, ijazah yang biasanya dapat diselesaikan selama dua tahun. Untuk memulakan, mencari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.