Keystone logo

5 Sarjana Program dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa Media Media dan Reka Bentuk 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana
  • Kewartawanan dan Komunikasi Massa
  • Media
  • Media dan Reka Bentuk
Bidang pengajian
  • Kewartawanan dan Komunikasi Massa (5)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Sarjana Program dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa Media Media dan Reka Bentuk

Tiap-tiap syarikat perlu mendapatkan mesej di seluruh kepada pengguna. Kerajaan dan kumpulan bukan keuntungan juga bekerja keras untuk berkomunikasi dengan jelas dengan orang ramai. Itulah sebabnya pakar dengan Sarjana Media dan Design begitu berharga kepada organisasi-organisasi.

Apakah Sarjana Media dan Design? Ia adalah ijazah lanjutan yang meningkatkan lagi kemahiran dan kebolehan profesional kreatif. Program-program ini memberi latihan tambahan dan menyediakan pelajar untuk peranan kepimpinan dalam bidang kreatif yang berkaitan dengan pemasaran dan komunikasi. Graduan menggunakan kaedah canggih untuk menyediakan persembahan dan imej-imej yang menarik kepada penonton di seluruh pelbagai platform multimedia.

Program-program ini meningkatkan keberkesanan kreativiti semula jadi pelajar dengan membangunkan kemahiran teknikal yang diperlukan untuk mencapai penonton yang lebih besar. Pelajar-pelajar belajar bagaimana alat komputer moden digunakan untuk membuat gambar dan tema yang menyampaikan idea yang kompleks secara visual.Selain aspek teknikal latihan mereka, mereka juga belajar tentang mewujudkan kempen pemasaran dan pengiklanan. Mereka membangunkan kaedah untuk menganjurkan dan memotivasi kumpulan profesional kreatif.

Kos Sarjana Media dan Design boleh berubah-ubah dengan ketara bergantung kepada institusi yang pelajar memilih. Ia adalah idea yang baik untuk memulakan penyelidikan pilihan segera. Kebanyakan program memerlukan sekurang-kurangnya dua tahun lagi pengajian sepenuh masa. Hubungi jabatan kemasukan di sekolah pilihan anda untuk maklumat tuisyen dan yuran.

Graduan daripada program-program ini disediakan untuk kerjaya dalam pemasaran atau pengiklanan firma. Mereka juga biasanya mencari kerja sebagai pemaju web, dan kemahiran mereka adalah diguna pakai di beberapa kedudukan reka bentuk permainan komputer. Graduan ini sering naik ke kedudukan kepimpinan dalam organisasi mereka dan boleh mengambil peranan pengurusan. Beberapa pasukan utama pakar pemasaran yang lain dalam peranan penyelaras reka bentuk.Lain bekerja untuk firma perundingan media atau memulakan kerja-kerja bebas mereka sendiri kerana saya nternet pembekal kandungan.

Bagi kebanyakan pelajar kerja, konflik kerja kursus kolej tradisional dengan jadual mereka. Program ijazah dalam talian yang tersedia yang menyediakan latihan yang sangat baik yang sesuai dalam sekatan gaya hidup profesional sibuk. Pelajar antarabangsa juga boleh mendapat manfaat daripada kemudahan kelas dalam talian. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.